La Societat de EM crea tretze nous projectes d’investigació , un total de £ 1,7 milions, estan destinats a desentranyar les causes de l’esclerosi múltiple, tractant de desenvolupar nous tractaments per a la condició (incloent esclerosi múltiple progressiva ), i la millora dels serveis que la gent amb EM rep.La Sociedad de EM crea  trece nuevos proyectos de investigación , un total de £ 1,7 millones, están destinados a desentrañar las causas de la esclerosis múltiple, tratando de desarrollar nuevos tratamientos para la condición (incluyendo esclerosis múltiple progresiva , y la mejora de los servicios que la gente con EM recibe.En total, £ 4,400,000 es va comprometre a investigar la Societat d’Esclerosi Múltiple en 2011, per als estudis que han d’iniciar-se l’any 2012. Això inclou £ 2,1 milions compromesos a continuar amb el programa d’investigació de classe mundial en la MS Society de Cambridge Centre per a la reparació de la mielina.

EM progressiva una prioritat

Quatre dels projectes nous estan dedicats a aquesta àrea crucial, ja que actualment no existeixen tractaments per la EM progressiva.

• £ 100.000 ha estat guardonat amb el professor Charles French-Constant i el seu equip de la MS Society Centre d’Investigació Traslacional d’Edimburg i així identificar una sèrie de medicaments que podrien ser capaços de reparar la mielina danyada.

• £ 377.000 s’ha dedicat a un assaig clínic destinat a protegir els nervis , amb seu a la Universitat d’Oxford. Els investigadors posaran a prova si la amilorida de drogues, que ja s’utilitza per a la insuficiència cardíaca, pot protegir les fibres nervioses contra danys en l’esclerosi múltiple progressiva. Una teràpia neuroprotectora que pot detenir la progressió de la discapacitat la qual cosa, és una necessitat urgent.

Tractaments en desenvolupament no és l’únic focus – altres projectes estan dirigits a millorar l’atenció i serveis per a les persones amb EM progressiva.

• Un projecte pilot, es porta cap en el Kings College de Londres per £ 92.000, on es desenvoluparà un tractament basat en el telèfon per a les persones amb EM progressiva

• Bristol NHS Trust ha estat guardonat amb £ 100.000 per millorar els tractaments actuals disponibles per a les persones amb EM progressiva que es desperten en la nit per orinar (una condició coneguda com la nicturia).

EM en la infància

Poc se sap sobre les necessitats dels nens amb EM, però esperem que per fer front a això amb un projecte de £ 123.000 a la Universitat de Manchester per millorar el suport per als nens i les seves famílies.

Tecnologia punta

 Utilitzant un dels més poderosos escáneres de ressonància magnètica en el Regne Unit, un equip de la Universitat de Nottingham Hospital NHS Trust visualitzar el dany de la mielina en el cervell amb un detall mai vist abans . Aquest estudi £ 165,000 cerca ampliar la nostra comprensió de com la desmielinización afecta a tots els tipus de EM, i podria ajudar a millorar els assajos clínics de medicaments de reparació de la mielina.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

 

 

http://www.mssociety.org.uk/ms-news

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductorEn total, £ 4,400,000 se comprometió a investigar la Sociedad de Esclerosis Múltiple en 2011, para los estudios que han de iniciarse en el año 2012. Esto incluye £ 2,1 millones comprometidos a continuar con el programa de investigación de clase mundial en la MS Society de Cambridge Centro para la reparación de la mielina .

EM progresiva una prioridad

Cuatro de los proyectos nuevos están dedicados a esta área crucial, ya que actualmente no existen tratamientos para la EM progresiva.

  • £ 100.000 ha sido galardonado con el profesor Charles French-Constant y su equipo de la MS Society Centro de Investigación Traslacional de Edimburgo y así identificar una serie de medicamentos que podrían ser capaces de reparar la mielina dañada.
  • £ 377.000 se ha dedicado a un ensayo clínico destinado a proteger los nervios , con sede en la Universidad de Oxford. Los investigadores pondrán a prueba si la amilorida de drogas, que ya se utiliza para la insuficiencia cardíaca, puede proteger las fibras nerviosas contra daños en la esclerosis múltiple progresiva. Una terapia neuroprotectora que puede detener la progresión de la discapacidad lo cual, es una necesidad urgente.

Tratamientos en desarrollo no es el único foco – otros proyectos están dirigidos a mejorar la atención y servicios para las personas con EM progresiva.

  • Un proyecto piloto, se lleva cabo en el Kings College de Londres por £ 92.000, donde se desarrollará un tratamiento basado en el teléfono para las personas con EM progresiva
  • Bristol NHS Trust ha sido galardonado con £ 100.000 para mejorar los tratamientos actuales disponibles para las personas con EM progresiva que se despiertan en la noche para orinar  (una condición conocida como la nicturia).
  • 

EM en la infancia

Poco se sabe sobre las necesidades de los niños con EM, pero esperamos que para hacer frente a esto con un  proyecto de £ 123.000 en la Universidad de Manchester  para mejorar el apoyo para los niños y sus familias.

Tecnología punta

Utilizando uno de los más poderosos escáneres de resonancia magnética en el Reino Unido, un equipo de la Universidad de Nottingham Hospital NHS Trust visualizar el daño de la mielina en el cerebro con un detalle nunca visto antes . Este estudio £ 165,000 busca ampliar nuestra comprensión de cómo la desmielinización afecta a todos los tipos de EM, y podría ayudar a mejorar los ensayos clínicos de medicamentos de reparación de la mielina.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

 

 

http://www.mssociety.org.uk/ms-news

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE