La Comissió d’Igualtat de Cocemfe Barcelona arrenca amb l’organització de les Jornades ‘Dones amb discapacitat, apoderem-nos!’

La Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona acaba d’engegar la seva Comissió d’Igualtat amb l’objectiu d’introduir la perspectiva de gènere en totes les seves accions i fomentar la sensibilització tant en el teixit associatiu com en la societat en general cap als temes de gènere.
 
La Comissió està formada per diferents entitats que formen part de Cocemfe Barcelona i la primera acció que ha posat en marxa ha estat l’organització de la jornada ‘Dones amb Discapacitat, apoderem-nos!’, dividida en tres sessions que se celebraran al llarg de l’any i en les quals s’abordaran els següents temes: drets, salut i violència masclista.
 
La primera sessió se celebrarà el dijous 30 de març al centre Calàbria 66 de Barcelona sota el títol “Dones i Drets”. La jornada serà inaugurada per  Laura Pérez, regidora de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona a les 11.00 hores i Pilar Díaz, presidenta de Cocemfe Barcelona i directora de l’Observatori de la Discapacitat, que també dirigirà unes paraules de benvinguda als assistents.

A les 11.15h tindrà lloc la conferència “Els drets de les dones amb discapacitat” que impartirà Marta València, responsable d’Igualtat de Cocemfe Espanya. I tot seguit tindrà lloc la taula rodona ‘Experiències d’apoderament personal’, en la qual participaran Joana Martí Boscos, de l’Associació Catalana per al Parkinson, Montse Florensa de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i Santa Artaño, de l’Associació Catalana ‘La Llar’ de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple. 

Aquestes tres dones amb discapacitat compartiran la seva experiència d’apoderament personal. La taula estarà moderada per Montserrat Pallarès, presidenta de ‘Natura i Salut’, entitat de Casteldefels que lidera la jornada. 
 
Leer más aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content