Amb una conferència de premsa, Andrea Trisciuoglio i Lucia Spiri, dues persones que usen la marihuana per alleujar els símptomes de l’esclerosi múltiple, van presentar la iniciativa.Con una conferencia de prensa, Andrea Trisciuoglio y Lucia Spiri, dos personas que usan la marihuana para aliviar los síntomas de la esclerosis múltiple, presentaron la iniciativa.

Avui es va inaugurar a Itàlia el primer Club Social de Cànnabis, un gran pas per a la reforma de les lleis sobre marihuana, en un país tradicionalment estricte quant a aquest tema.

Amb una conferència de premsa, Andrea Trisciuoglio i Lucia Spiri, dues persones que usen la marihuana per alleujar els símptomes de l’esclerosi múltiple, van presentar el primer Club Social de Cànnabis a Itàlia, anomenat “PianTiamo”.

Entre els seus partidaris estan l’alcalde de la ciutat de Racale (Lecce), Donato Metallo, la membre del Parlament Rita Bernardini i coneguts personatges italians com a Mina Welby i Don Andrea Gall.

Amb la presentació del club es busca aconseguir tant suport com sigui possible per a aquest projecte que consideren una revolució social en benefici dels pacients amb malalties cròniques o que avui no tenen un tractament satisfactori.

Des de la nostra ciutat recolza aquesta iniciativa l’Asociacion Civil Rosarina d’Estudis Culturals (Arec), una associació interdisciplinària sense finalitats de lucre, plural i horitzontal, que advoca per la militància i la lluita per a la implementació d’un nou paradigma en polítiques de drogues, que permeti seguir avançant cap a un model social i estatal més inclusiu, humanista i democràtic.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.lacapital.com.ar/informacion-gral/En-Italia-hoy-se-inauguro-el-primer-Club-Social-de-Cannabis-llamado-Pian-Tiamo-20130129-0065.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Hoy se inauguró en Italia el primer Club Social de Cannabis, un gran paso para la reforma de las leyes sobre marihuana, en un país tradicionalmente estricto en cuanto a este tema.

Con una conferencia de prensa, Andrea Trisciuoglio y Lucia Spiri, dos personas que usan la marihuana para aliviar los síntomas de la esclerosis múltiple, presentaron el primer Club Social de Cannabis en Italia, llamado “PianTiamo”.

Entre sus partidarios están el alcalde de la ciudad de Racale (Lecce), Donato Metallo, la miembro del Parlamento Rita Bernardini y conocidos personajes italianos como Mina Welby y Don Andrea Gallo.

Con la presentación del club se busca conseguir tanto apoyo como sea posible para este proyecto que consideran una revolución social en beneficio de los pacientes con enfermedades crónicas o que hoy no tienen un tratamiento satisfactorio.

Desde nuestra ciudad apoya esta iniciativa la Asociacion Civil Rosarina de Estudios Culturales (Arec), una asociación interdisciplinaria sin fines de lucro, plural y horizontal, que aboga por la militancia y la lucha para la implementación de un nuevo paradigma en políticas de drogas, que permita seguir avanzando hacia un modelo social y estatal más inclusivo, humanista y democrático.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.lacapital.com.ar/informacion-gral/En-Italia-hoy-se-inauguro-el-primer-Club-Social-de-Cannabis-llamado-Pian-Tiamo-20130129-0065.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content