Nova York, 17 oct (EFE). – Nova Jersey està llest per començar a oferir tractament mèdic alternatiu amb la marihuana com a recurs primari per alleujar el dolor, nàusees i altres símptomes en pacients amb sida, càncer i esclerosi múltiple.  Nueva York, 17 oct (EFE).- Nueva Jersey está listo para comenzar a ofrecer tratamiento médico alternativo con la marihuana como recurso primario para aliviar el dolor, náuseas y otros síntomas en pacientes con sida, cáncer y esclerosis múltiple.

El Departament de Salut de l’estat va donar avui el seu vistiplau al Greenleaf Compassion Center a la localitat de Montclair per administrar un centre de distribució de la planta, després de dos anys de controvèrsia sobre la posada en marxa de la iniciativa, aprovada el 18 de gener de 2010 pel llavors governador demòcrata Jon Corzine l’últim dia en què va ocupar el càrrec.

“Aquest permís marca un pas significatiu cap a la implementació a Nova Jersey del programa i permet a Greenleaf Compassion Center començar a distribuir marihuana a pacients que qualifiquin” els rebran una carnet d’identitat així com els proveïdors de salut, va dir la directora del Departament de Salut Mary E. O’Dowd en comunicat de premsa.

L’abril passat, el Departament de Salut va aprovar la primera collita de la planta a càrrec del mateix centre que la administrarà, dels que l’administració del governador republicà Chris Christie espera que hagin almenys sis a través de l’estat que ofereixin el mateix servei a pacients que ho sol · licitin.

Uns 320 persones han mostrat el seu interès per rebre assistència al centre, des de l’inici del procés per registrar l’agost passat, que poden fer a través de la pàgina web del Departament de Salut.

D’acord amb O’Dowd, 190 persones tindran el seu carnet aquesta setmana, als quals seguiran altres 130 que estan en procés de completar el seu registre i comptaran amb més de 175 metges que han sol · licitat el permís per ajudar els seus pacients amb el tractament.

La llei de Nova Jersey per l’ús de marihuana amb fins mèdics és la més estricta d’altres estats i els metges han de certificar la condició de salut del pacient i que ha estat sota la seva cura.

Als pacients se’ls proveirà guies de com fer servir l’herba sense els efectes nocius que té el fumar cigarrets.

Registrar per al programa té un cost de 200 dòlars per a un període de dos anys, però, segons O’Dowd, el 48% dels que ho han fet només han pagat 20 dòlars perquè són persones d’escassos recursos econòmics.

El director executiu del Greenleaf Compassion Center, Joe Stevens, es reuniria avui amb els membres de la junta de directors per determinar quan començarà a operar aquest centre.

El governador Christie ja ha advertit que no pot obligar els municipis que s’oposa a vendre l’herba.

A més de Nova Jersey, els estats de Alaska , Califòrnia, Colorado, Hawaii , Maine, Michigan, Montana, Nevada, Nou Mèxic, Oregon, Rhode Island , Vermont i Washington accepten l’ús de la marihuana amb finalitats mèdiques.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://noticias.lainformacion.com/economia-negocios-y-finanzas/cultivos-agricolas/en-nueva-jersey-comenzaran-pronto-a-distribuir-marihuana-con-fines-medicos_pZgsK7Xi0Lu5pFf0bjAon3/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

El Departamento de Salud del estado dio hoy su visto bueno al Greenleaf Compassion Center en la localidad de Montclair para administrar un centro de distribución de la planta, tras dos años de controversia sobre la puesta en marcha de la iniciativa, aprobada el 18 de enero de 2010 por el entonces gobernador demócrata Jon Corzine el último día en que ocupó el cargo.

“Este permiso marca un paso significativo hacia la implementación en Nueva Jersey del programa y permite a Greenleaf Compassion Center empezar a distribuir marihuana a pacientes que cualifiquen” quienes recibirán una carné de identidad así como los proveedores de salud, dijo la directora del Departamento de Salud Mary E. O’Dowd en comunicado de prensa.

El pasado abril, el Departamento de Salud aprobó la primera cosecha de la planta a cargo del mismo centro que la administrará, de los que la administración del gobernador republicano Chris Christie espera que hayan al menos seis a través del estado que brinden el mismo servicio a pacientes que lo soliciten.

Unos 320 personas han mostrado su interés por recibir asistencia en el centro, desde que se inició el proceso para registrarse el pasado agosto, que pueden hacer a través de la página web del Departamento de Salud.

De acuerdo con O’Dowd, 190 personas tendrán su carné esta semana, a los que seguirán otras 130 que están en proceso de completar su registro y contarán con más de 175 médicos que han solicitado el permiso para ayudar a sus pacientes con el tratamiento.

La ley de Nueva Jersey para el uso de marihuana con fines médicos es la más estricta de otros estados y los médicos deben certificar la condición de salud del paciente y que ha estado bajo su cuidado.

A los pacientes se les proveerá guías de como usar la hierba sin los efectos dañinos que tiene el fumar cigarrillos.

Registrarse para el programa tiene un coste de 200 dólares para un periodo de dos años, pero, según O’Dowd, el 48% de los que lo han hecho sólo han pagado 20 dólares porque son personas de escasos recursos económicos.

El director ejecutivo del Greenleaf Compassion Center, Joe Stevens, se reuniría hoy con los miembros de la junta de directores para determinar cuándo comenzará a operar ese centro.

El gobernador Christie ya ha advertido que no puede obligar a los municipios que se opone a vender la hierba.

Además de Nueva Jersey, los estados de Alaska, California, Colorado, Hawai, Maine, Michigan, Montana, Nevada, Nuevo México, Oregón, Rhode Island, Vermont y Washington aceptan el uso de la marihuana con fines médicos.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://noticias.lainformacion.com/economia-negocios-y-finanzas/cultivos-agricolas/en-nueva-jersey-comenzaran-pronto-a-distribuir-marihuana-con-fines-medicos_pZgsK7Xi0Lu5pFf0bjAon3/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content