AEMAR ha volgut donar a conèixer els efectes de la malaltia
També obtenir ingressos per finançar els serveis de rehabilitació AEMAR ha querido dar a conocer los efectos de la enfermedad

También obtener ingresos para financiar los servicios de rehabilitación

L’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Àlaba, AEMAR, ha celebrat aquest diumenge el ‘Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple’, amb un acte multitudinari a la Plaça de la Província, en el qual més de 150 persones han protagonitzat una abraçada multitudinària.

Segons ha informat l’associació, més de 150 voluntaris i ciutadans han recreat un circulo agarrats a través d’unes cordes, que simbolitzen “els nervis que es deshilachan en el procés de l’Esclerosi Múltiple”.

Aquest acte solidari amb el lema “L’Esclerosi Múltiple no és invisible. Les persones amb Esclerosi Múltiple tampoc ho són” ha tingut com a objectiu donar a conèixer els efectes de la malaltia i obtenir ingressos per finançar els serveis de rehabilitació dels afectats associats.

Les cordes han estat cedides per l’empresa cordelera de Markina, Itsaskorda, també han participat en aquesta abraçada FELEM, l’Ajuntament de Vitòria i la Diputació Foral d’Àlaba.

La presidenta d’AEMAR, Jaione López, ha agraït a tots els presents la seva col·laboració i ha felicitat als voluntaris per l’organització, esperant que aquesta cita es converteixi “en una fita que es pugui repetir anualment”.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/05/27/paisvasco/1338136459.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La Asociación de Esclerosis Múltiple de Álava, AEMAR, ha celebrado este domingo el ‘Día Mundial de la Esclerosis Múltiple’, con un acto multitudinario en la Plaza de la Provincia, en el que más de 150 personas han protagonizado un abrazo multitudinario.

Según ha informado la asociación, más de 150 voluntarios y ciudadanos han recreado un circulo agarrados a través de unas cuerdas, que simbolizan “los nervios que se deshilachan en el proceso de la Esclerosis Múltiple”.

Este acto solidario con el lema “La Esclerosis Múltiple no es invisible. Las personas con Esclerosis Múltiple tampoco lo son” ha tenido como objetivo dar a conocer los efectos de la enfermedad y obtener ingresos para financiar los servicios de rehabilitación de los afectados asociados.

Las cuerdas han sido cedidas por la empresa cordelera de Markina, Itsaskorda, también han participado en este abrazo FELEM, el Ayuntamiento de Vitoria y la Diputación Foral de Álava.

La presidenta de AEMAR, Jaione López, ha agradecido a todos los presentes su colaboración y ha felicitado a los voluntarios por la organización, esperando que esta cita se convierta “en un hito que se pueda repetir anualmente”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/05/27/paisvasco/1338136459.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content