L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Navarra (Ademna) ha signat aquest dimarts un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament del Valle d’Egüés per col·laborar mútuament en el desenvolupament de programes i activitats en benefici de la ciutadania del municipi. La quantitat aportada per l’Ajuntament a l’associació és de 3.000 euros per a l’exercici de 2012. La Asociación de Esclerosis Múltiple de Navarra (Ademna) ha firmado este martes un convenio de colaboración con el Ayuntamiento del Valle de Egüés para colaborar mutuamente en el desarrollo de programas y actividades en beneficio de la ciudadanía del municipio. La cantidad aportada por el Ayuntamiento a la asociación es de 3.000 euros para el ejercicio de 2012.

En la signatura del conveni han participat la presidenta d’Ademna, Blanca Esther Villanueva, l’alcalde del Valle d’Egüés, Josetxo Andía, i el regidor de NaBai Joseba Orduña, segons ha informat l’associació en una nota.

El conveni es proposa contribuir al benestar dels veïns del municipi afectats d’una o una altra manera per aquesta malaltia, rebent els programes i activitats que l’entitat presta. A més, busca desenvolupar en el municipi activitats de sensibilització sobre les implicacions que la malaltia té en les persones que la pateixen.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.lavanguardia.com/local/20120807/54334499484/ademna-y-el-valle-de-egues-colaboran-para-mejorar-el-bienestar-de-los-afectados-por-esclerosis-multi.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

En la firma del convenio han participado la presidenta de Ademna, Blanca Esther Villanueva, el alcalde del Valle de Egüés, Josetxo Andía, y el concejal de NaBai Joseba Orduña, según ha informado la asociación en una nota.

El convenio se propone contribuir al bienestar de los vecinos del municipio afectados de una u otra manera por esta enfermedad, recibiendo los programas y actividades que la entidad presta. Además, busca desarrollar en el municipio actividades de sensibilización sobre las implicaciones que la enfermedad tiene en las personas que la padecen.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.lavanguardia.com/local/20120807/54334499484/ademna-y-el-valle-de-egues-colaboran-para-mejorar-el-bienestar-de-los-afectados-por-esclerosis-multi.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut