L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Navarra Ademna celebrarà els propers 27 i 28 de setembre, a les 20.30 hores, en el Teatre Municipal d’Ansoáin dos concerts solidaris de Barricada els beneficis íntegres de la qual seran destinats a l’associació.   La Asociación de Esclerosis Múltiple de Navarra Ademna celebrará los próximos 27 y 28 de septiembre, a las 20.30 horas, en el Teatro Municipal de Ansoáin dos conciertos solidarios de Barricada cuyos beneficios íntegros serán destinados a la asociación.

  Es tracta de dos concerts molt especials basats en temes no escoltats fa molt temps en directe i pels quals també s’han recuperat cançons que es tocaran per primera vegada sobre un escenari, segons ha destacat Ademna en una nota.

L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Navarra ha posat a la venda samarretes dissenyades per Kukuxumusu commemoratives de l’esdeveniment.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/navarra/noticia-ademna-organiza-dos-conciertos-solidarios-barricada-beneficio-personas-esclerosis-multiple-20120923115808.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

   Se trata de dos conciertos muy especiales basados en temas no escuchados hace mucho tiempo en directo y para los que también se han recuperado canciones que se tocarán por primera vez sobre un escenario, según ha destacado Ademna en una nota.

   La Asociación de Esclerosis Múltiple de Navarra ha puesto a la venta camisetas diseñadas por Kukuxumusu conmemorativas del evento.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/navarra/noticia-ademna-organiza-dos-conciertos-solidarios-barricada-beneficio-personas-esclerosis-multiple-20120923115808.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content