L’associació Ademna, en col·laboració amb la Fundació Caixa Navarra, organitza el cicle ‘Cuina amb nosaltres al nostre ritme’, que té com a objectiu “millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple”.   La asociación Ademna, en colaboración con la Fundación Caja Navarra, organiza el ciclo ‘Cocina con nosotros a nuestro ritmo’, que tiene como objetivo “mejorar la calidad de vida de las personas con esclerosis múltiple”.
 PAMPLONA. En total, s’oferiran quatre tallers de cuina que es desenvoluparan tots dilluns del mes d’agost en Civican. El primer taller tindrà lloc aquest dilluns, dia 6, de 10.30 a 12.30 hores, i en ell s’elaboraran plats típics de la gastronomia gallega.

L’objectiu d’aquest cicle, ha explicat Civican en un comunicat, és fomentar l’autonomia de les persones que sofreixen esclerosi múltiple i afavorir la integració obrint aquesta activitat a totes les persones interessades, siguin o no membres de l’associació.

Els quatre tallers seran gratuïts per al públic. Donades les limitacions d’espai, per assistir a aquests tallers de cuina és necessari retirar invitació el mateix dilluns, des de les 9.30 hores, en el servei d’informació de Civican.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.noticiasdenavarra.com/2012/08/05/sociedad/navarra/ademna-organiza-en-civican-talleres-de-cocina-para-mejorar-la-calidad-de-vida-de-las-personas-con-esclerosis-multiple

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

PAMPLONA. En total, se ofrecerán cuatro talleres de cocina que se desarrollarán todos lunes del mes de agosto en Civican. El primer taller tendrá lugar este lunes, día 6, de 10.30 a 12.30 horas, y en él se elaborarán platos típicos de la gastronomía gallega.

El objetivo de este ciclo, ha explicado Civican en un comunicado, es fomentar la autonomía de las personas que sufren esclerosis múltiple y favorecer la integración abriendo esta actividad a todas las personas interesadas, sean o no miembros de la asociación.

Los cuatro talleres serán gratuitos para el público. Dadas las limitaciones de espacio, para asistir a estos talleres de cocina es necesario retirar invitación el mismo lunes, desde las 9.30 horas, en el servicio de información de Civican.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.noticiasdenavarra.com/2012/08/05/sociedad/navarra/ademna-organiza-en-civican-talleres-de-cocina-para-mejorar-la-calidad-de-vida-de-las-personas-con-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content