Aquest divendres, 1 de juliol, la terrassa de la Venda d’Aires en acollirà un acte festiu amb motiu de la celebració del 20 Aniversari de la fundació de l’ de la capital manxega (Ademto).

Este viernes, 1 de julio, la terraza de la Venta de Aires en acogerá un acto festivo con motivo de la celebración del 20 Aniversario de la fundación de la  de la capital manchega (Ademto).

La cita comptarà amb la presència de diverses personalitats institucionals, que donaran la seva particular visió de les accions encaminades a la posada en marxa serveis de rehabilitació a totes les persones que pateixin esclerosi múltiples i altres malalties neurològiques que porta a terme l’Associació dins del seu ideari fundacional. Entre els representants de Ademto, a més de l’actual presidenta, , estarà present el fundador de l’associació, , i l’associada , entre d’altres.

Entre els assistents han confirmat la seva presència la directora general a la Dependència, ; la regidora de Família, ; el gerent Primària de Toledo, ;la gerent de l’ , ; , investigador principal de Neuroinmuno-Reparació del .

L’acte compta amb la col·laboració i patrocini de Bacardi que s’encarregarà de servir els assistents, a la festa posterior a la roda de premsa, un Mojito Solidari a preus assequibles la recaptació anirà destinada a benefici de l’Associació, segons ha informat en un comunicat.

Així mateix, com a colofó ​​al 20 Aniversari de Ademto es realitzarà lliurament dels Premis Esperança, que pretendre homenatjar totes aquells organismes o persones que amb el seu esforç col·laboren amb l’entitat. Així s’han establert cinc categories: Empreses, , , i .

La cita contará con la presencia de diversas personalidades institucionales, que darán su particular visión de las acciones encaminadas a la puesta en marcha servicios de rehabilitación a todas las personas que padezcan esclerosis múltiples y otras enfermedades neurológicas que lleva a cabo la Asociación dentro de su ideario fundacional. Entre los representantes de Ademto, además de la actual presidenta, , estará presente el fundador de la asociación, , y la asociada , entre otros.

Entre los asistentes han confirmado su presencia la directora general  a la Dependencia,; la concejala de Familia, ; el gerente Primaria de Toledo, ; la gerente del , ;, investigador principal  de Neuroinmuno-Reparación del .

El acto cuenta con la colaboración y patrocinio de Bacardi que se encargará de servir a los asistentes, en la fiesta posterior a la rueda de prensa, un Mojito Solidario a precios asequibles cuya recaudación irá destinada a beneficio de la Asociación, según ha informado en un comunicado.

Asimismo, como colofón al 20 Aniversario de Ademto se realizará entrega de los Premios Esperanza, que pretender homenajear a todas aquellos organismos o personas que con su esfuerzo colaboran con la entidad. Así se han establecido cinco categorías: Empresas, , ,.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.lacerca.com/noticias/toledo/ademto_celebra_viernes_toledo_
20_aniversario_fundacion-318911-1.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.lacerca.com/noticias/toledo/ademto_celebra_viernes_toledo_
20_aniversario_fundacion-318911-1.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content