L’Associació d’Esclerosi Múltiple de (ADEMTO) ha donat 7.000 euros a la Fundació del per a la investigació en esclerosi múltiple a través del laboratori de Neuroinmuno-Reparació d’aquest centre, dependent del (Sescam).

La Asociación de Esclerosis Múltiple de  (ADEMTO) ha donado 7.000 euros a la Fundación del  para la investigación en esclerosis múltiple a través del laboratorio de Neuroinmuno-Reparación de este centro, dependiente del  (Sescam).

, ha rebut de mans de la presidenta de ADEMTO, , el xec per valor de 7.000 euros recaptats en la campanya ‘Anem a na-donar-ho tot per l’esclerosi múltiple’, per la que un grup de nedadors del va creuar l’estret de Gibraltar per recaptar fons en benefici de les persones diagnosticades d’aquesta malaltia, segons ha informat la Junta en nota de premsa.

Parra ha agraït a ADEMTO i al Club de Natació Màster Torrijos seva “generositat” per aquesta iniciativa que, ha afegit, “contribueix al desenvolupament de l’activitat investigadora, la fi última consisteix a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta patologia “.

Per a la gerent de l’ , la investigació és “el pilar fonamental” per avançar en la lluita contra aquesta malaltia, pel que ha mostrat el seu compromís de “seguir col·laborant” amb l’associació i “potenciar les línies d’investigació en esclerosi múltiple “que s’estan duent a terme en aquest hospital.

Per la seva banda, la presidenta de l’ADEMTO ha mostrat la seva satisfacció “per poder contribuir al seguiment de els avenços en recerca sobre esclerosi múltiple a través d’aquesta aportació, que sorgeix de la col·laboració desinteressada del Club de Natació Màster Torrijos, artífexs d’una campanya de recaptació de fons que unia el desafiament esportiu amb el més pur sentiment altruista “.

“La col·laboració i el treball conjunt amb l’Hospital Nacional de Parapléjicos és per ADEMTO una satisfacció, per la seva ardu exercici de la labor investigadora en el camp de l’esclerosi múltiple”, ha manifestat Aguilar.

El laboratori de de Paraplègics estudia la relació existent entre el sistema immune i el sistema nerviós en el context de l’esclerosi múltiple. Segons ha explicat el responsable del laboratori, , en el mateix es tracta de “potenciar els mecanismes reparadors a través de l’estudi d’un tipus cel·lular del sistema immune”.

El laboratori que dirigeix ​​Diego Clemente forma part de la Xarxa Espanyola d’Esclerosi Múltiple, que engloba grups de recerca bàsics i clínics de tot Espanya, entre els quals estan hospitals de referència per a aquesta malaltia com l’Hospital Vall d’Hebron i el Clínic, de , i el i Cajal i el Clínic San Carlos, de Madrid.

La gerente del Hospital Nacional de Parapléjicos, , ha recibido de manos de la presidenta de ADEMTO, , el cheque por valor de 7.000 euros recaudados en la campaña ‘Vamos a na-darlo todo por la esclerosis múltiple’, por la que un grupo de nadadores del  cruzó el estrecho de Gibraltar para recaudar fondos en beneficio de las personas diagnosticadas de esta enfermedad, según ha informado la Junta en nota de prensa.

Parra ha agradecido a ADEMTO y al Club de Natación Máster Torrijos su “generosidad” por esta iniciativa que, ha añadido, “contribuye al desarrollo de la actividad investigadora, cuyo fin último consiste en mejorar la calidad de vida de las personas que padecen esta patología”.

Para la gerente del , la investigación es “el pilar fundamental” para avanzar en la lucha contra esta enfermedad, por lo que ha mostrado su compromiso de “seguir colaborando” con la asociación y “potenciar las líneas de investigación en esclerosis múltiple” que se están llevando a cabo en dicho hospital.

Por su parte, la presidenta de la ADEMTO ha mostrado su satisfacción “por poder contribuir a que prosigan los avances en investigación sobre esclerosis múltiple a través de esta aportación, que surge de la colaboración desinteresada del Club de Natación Máster Torrijos, artífices de una campaña de recaudación de fondos que aunaba el desafío deportivo con el más puro sentimiento altruista”.

“La colaboración y el trabajo conjunto con el Hospital Nacional de Parapléjicos es para ADEMTO una satisfacción, por su arduo desempeño de la labor investigadora en el campo de la esclerosis múltiple”, ha manifestado Aguilar.

El laboratorio de  de Parapléjicos estudia la relación existente entre el sistema inmune y el sistema nervioso en el contexto de la esclerosis múltiple. Según ha explicado el responsable del laboratorio, , en el mismo se trata de “potenciar los mecanismos reparadores a través del estudio de un tipo celular del sistema inmune”.

El laboratorio que dirige Diego Clemente forma parte de la Red Española de Esclerosis Múltiple, que engloba a grupos de investigación básicos y clínicos de toda España, entre los que están hospitales de referencia para dicha enfermedad como el Hospital Vall d’Hebrón y el Clinic, de , y el  y Cajal y el Clínico San Carlos, de Madrid.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.lacerca.com/noticias/toledo/ademto_hospital_paraplejicos_000_
recaudados
_campana_esclerosis_multiple-315059-1.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.lacerca.com/noticias/toledo/ademto_hospital_paraplejicos_000_
recaudados_campana_esclerosis_multiple-315059-1.html

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content