Amb motiu del Dia Nacional de l’EM, el proper 18 de desembre, els membres més joves de l’associació donaran un nou enfocament al clàssic “llaç solidari”.Con motivo del Día Nacional de la EM, el próximo 18 de Diciembre, los miembros más jóvenes de la asociación darán un nuevo enfoque al clásico “lazo solidario”.

Un grup d’estudiants, amb l’objectiu de fer arribar la situació per la qual travessen associacions com la nostra, han utilitzat el vermell i negre de l’anagrama d’AEDEM-COCEMFE per arribar a la gent des de les taules i les xarxes socials.

Aquesta campanya espera arribar a tothom, especialment als joves, per conscienciar de la importància que serà seguir avançant en la investigació de l’EM. No oblidem que suposa la segona causa de discapacitat entre els joves, únicament per darrere dels accidents de trànsit.

 Cada persona que faci presència en alguna de les taules repartides per la ciutat se’ls regalarà nostre llaç, oferint a més la possibilitat de fotografiar-se amb ell i veure la foto pujada a la seva xarxa social preferida. La seva foto formarà part d’un gran puzle solidari, compartint la seva imatge amb famosos i esportistes.

El context econòmic i social que ha envoltat l’any 2012 ha asfixiat moltes associacions, que veuen insostenible mantenir els seus serveis més imprescindibles per als afectats d’EM. Per això ens hem obligat a buscar noves vies de comunicació que ens posin directament en contacte amb la societat.

Fins ara s’han desenvolupat lectes durant un partit del Mundial, cada vegada amb més dificultats. Tenint en compte, es va plantejar canviar el més emblemàtic, el llaç. De la mateixa manera que la malaltia degenera les neurones i igual que Picasso deconstruía seves obres, cadascun de vosaltres podrà triar de quina manera mostrar el seu llaç. L’objectiu és relacionar-lo amb les moltes cares que té aquesta malaltia i que puguis posar-te’l en forma de bigoti, corbatí, flor, llaç o papallona.

El Dia Nacional ha de ser un dia especial per a molts espanyols, i des AEDEM-Jove ho volem plantejar com la posada a punt definitiva amb vista al Dia Mundial de l’EM 2013. ¡Aquest dimarts us esperem a tots!

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.aedem.info/portal/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Un grupo de estudiantes, con el objetivo de hacer llegar la situación por la que atraviesan asociaciones como la nuestra, han utilizado el rojo y negro del anagrama de AEDEM-COCEMFE para llegar a la gente desde las mesas y las redes sociales.

 Esta campaña espera llegar a todo el mundo, especialmente a los jóvenes, para concienciar de lo importante que será seguir avanzando en la investigación de la EM. No olvidemos que supone la segunda causa de discapacidad entre los jóvenes, únicamente por detrás de los accidentes de tráfico.

Cada persona que haga presencia en alguna de las mesas repartidas por la ciudad se les regalará nuestro lazo, ofreciendo además la posibilidad de fotografiarse con él y ver la foto subida a su red social preferida. Su foto formará parte de un gran puzle solidario, compartiendo su imagen con famosos y deportistas.

El contexto económico y social que ha rodeado el año 2012 ha asfixiado a muchas asociaciones, que ven insostenible mantener sus servicios más imprescindibles para los afectados de EM. Por ello nos hemos obligado a buscar nuevas vías de comunicación que nos pongan directamente en contacto con la sociedad.

Hasta ahora se han venido desarrollando cuestaciones durante el Día Nacional, cada vez con más dificultades. Teniendo esto en cuenta, se planteó cambiar lo más emblemático, el lazo. Del mismo modo que la enfermedad degenera las neuronas y al igual que Picasso deconstruía sus obras, cada uno de vosotros podrá elegir de qué forma mostrar su lazo. El objetivo es relacionarlo con las muchas caras que tiene esta enfermedad y que puedas ponértelo en forma de bigote, pajarita, flor, lazo o mariposa.

El Día Nacional debe ser un día especial para muchos españoles, y desde AEDEM-Joven lo queremos plantear como la puesta a punto definitiva de cara al Día Mundial de la EM 2013. ¡Este martes os esperamos a todos!

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.aedem.info/portal/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content