L’associació menorquina torna a mostrar el seu suport a la investigació de l’Esclerosi Múltiple donant la recaptació de la Cursa del Toro ‘al Projecte M1

El passat mes de juliol la localitat menorquina des Mercadal va acollir per segon any consecutiu la celebració de la ” Cursa del Toro “, una cursa popular solidària multitudinària que va sorgir com a iniciativa d’un grup d’amics i aficionats a l’esport de l’illa que volia prestar el seu suport a aquelles malalties minoritàries que, avui més que mai, requereixen d’una major visibilitat i suport .

cursa del toroEn 2016 aquesta iniciativa va tornar a ser tot un èxit protagonitzat per 1.400 participants, tres recorreguts, un bon nombre de voluntaris i les tones de solidaritat demostrades per la societat menorquina.
El 2015 aquesta cursa es va celebrar a favor de la Fundació Ahuce, dedicada al suport a les persones afectades per Osteogènesi Imperfecta ia les seves famílies. En aquesta segona edició es va decidir repartir la recaptació d’aquest esdeveniment entre quatre organitzacions: La Fundació Ahuce (Osteogènesi imperfecta), la Fundació Atròfia Muscular Espinal (FUNDAME), l’Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears (ASPANOB) i L’Associació Esclerosi múltiple Illa de Menorca (AEMIM).

Fruit d’aquesta iniciativa, AEMIM va rebre 5.194,53 € . I, un cop més, ha decidit dedicar-los íntegrament a recolzar l’avanç de la investigació en Esclerosi Múltiple a través del Projecte M1 (www.eme1.es ) .

Amb aquesta nova contribució, l’associació ja ha aconseguit aportar des de 2015 més de 20.000 € a la recerca de noves respostes i solucions per a aquesta malaltia, especialment per les seves formes progressives.

Des Esclerosi Múltiple Espanya, volem donar les GRÀCIES novament a AEMIM per seguir reforçant el seu compromís amb la investigació de l’Esclerosi Múltiple a través del Projecte M1, així com a totes les persones que a través de la ‘Cursa del Toro’ ho han fet possible en aquesta ocasió: organització i col·laboradors, voluntaris, patrocinadors, i per descomptat, a tots els participants. GRÀCIES a TOTHOM!

cursa-del-toro-2

– Junts, som més forts que l’EM

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/aemim-destina-5-194e-mas-a-la-investigacion-de-la-em/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut