L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Menorca (AEMIM) torna a contribuir amb els seus esdeveniments solidaris a finançar nous projectes d’investigació de l’EM a través del Projecte M1La Asociación de Esclerosis Múltiple de Menorca (AEMIM) vuelve a contribuir con sus eventos solidarios a financiar nuevos proyectos de investigación de la EM a través del Proyecto M1

Des 2014 AEMIM col·labora a través de múltiples activitats en el finançament de la investigació mitjançant el Projecte M1 ( www.eme1.es ). Aquest mateix any, al mes de febrer, ja va destinar 5.617 €anar a la notícia ).
Ara, aquesta nova donació de 1.636,50 € demostra un cop més el seu compromís amb el suport a la investigació de l’Esclerosi Múltiple, i també la solidaritat i generositat de totes les persones que col·laboren i participen en els nombrosos esdeveniments que se celebren a favor de l’organització a l’illa cada any.

En aquesta ocasió, han estat 3 esdeveniments els que han fet possible aquesta nova contribució:

  • Una Master Class benèfica de Zumba Fitness , celebrada a finals del mes de gener, que va comptar amb la participació de més de 100 persones.
  • L’aportació de l’associació teatral Menorca Charity Player , una entitat sense ànim de lucre que dóna els fons recaptats per les seves actuacions a entitats socials de l’illa.
  • La sopar anual en el “Bar Pons” : una tradició que l’organització manté i que sempre aconsegueix reunir un bon nombre de comensals. Cal destacar que el propi, Bar Pons aporta el menjar per a tots els assistents.

Un cop més, volem traslladar el nostre agraïment a AEMIM, a tots els col·laboradors dels esdeveniments, i per descomptat als participants. Gràcies a vosaltres, la investigació de l’Esclerosi Múltiple avança més ràpid que mai. GRÀCIES!

Recorda que tu també pots contribuir en primera persona a finançar projectes d’investigació de l’Esclerosi Múltiple a través de www.eme1.es .

Junts, ¡podem aconseguir-ho!

Desde 2014 AEMIM colabora a través de múltiples actividades en la financiación de la investigación a través del Proyecto M1 (www.eme1.es). Este mismo año, en el mes de febrero, ya destinó 5.617€ (ir a la noticia).
Ahora, esta nueva donación de 1.636,50€ demuestra una vez más su compromiso con el apoyo a la investigación de la Esclerosis Múltiple, y también la solidaridad y generosidad de todas las personas que colaboran y participan en los numerosos eventos que se celebran en favor de la organización en la isla cada año.

En esta ocasión, han sido 3 eventos los que han hecho posible esta nueva contribución:

  • Una Master Class benéfica de Zumba Fitness, celebrada a finales del mes de enero, que contó con la participación de más de 100 personas.
  • La aportación de la asociación teatral Menorca Charity Player, una entidad sin ánimo de lucro que dona los fondos recaudados por sus actuaciones a entidades sociales de la isla.
  • La cena anual en el “Bar Pons”: una tradición que la organización mantiene y que siempre logra reunir a un buen número de comensales. Cabe destacar que el propio Bar Pons aporta la comida para todos los asistentes.

Una vez más, queremos trasladar nuestro agradecimiento a AEMIM, a todos los colaboradores de los eventos, y por supuesto a los participantes. Gracias a vosotros, la investigación de la Esclerosis Múltiple avanza más rápido que nunca. ¡GRACIAS!

Recuerda que tú también puedes contribuir en primera persona a financiar proyectos de investigación de la Esclerosis Múltiple a través de www.eme1.es.

Juntos, ¡podemos conseguirlo!

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/aemim-suma-otros-1-636e-a-su-compromiso-con-la-investigacion/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME


 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/aemim-suma-otros-1-636e-a-su-compromiso-con-la-investigacion/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content