L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Llaurava (AEMAR) celebrarà el proper 8 de juliol la 15ª edició de la campanya ‘Mulla’t -Buzti Zaitez per l’Esclerosi Múltiple’ en piscines i pantans del territori. La Asociación de Esclerosis Múltiple de Araba (AEMAR) celebrará el próximo 8 de julio la 15ª edición de la campaña ‘Mójate -Buzti Zaitez por la Esclerosis Múltiple’ en piscinas y pantanos del territorio.

  Aquesta jornada solidària té com a objectiu sensibilitzar i informar a la societat sobre aquesta malaltia neurològica i incurable, i obtenir ingressos destinats a finançar els serveis de rehabilitació necessaris per millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen, segons ha informat aquest dilluns AEMAR en un comunicat.

Els banyistes que acudeixin diumenge que ve a Mendizorrotza, Gamarra, L’Estadi, el Pantà de Garaio, les piscines d’Agurain, Araia, Amurrio, Murgia i Alegria podran col·laborar nedant dins de les àrees fitades per al desenvolupament de l’activitat.

‘Busti zaitez – Mulla’t’ és la campanya més important sobre l’Esclerosi Múltiple que es desenvolupa en l’Estat espanyol. En la passada edició van participar 88.000 persones.

Els voluntaris lliuraran un diploma acreditatiu a totes les persones que nedin i al final de la jornada se sumaran tots els metres recorreguts en aquest acte simbòlic de suport a les persones amb Esclerosi Múltiple.

Durant la jornada, s’oferirà informació i es repartiran díptics en els quals s’explica què és l’Esclerosi Múltiple i la forma de participar en aquesta campanya.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.lavanguardia.com/20120702/54319960363/alava-acoge-el-8-de-julio-una-nueva-edicion-de-mojate-por-la-esclerosis-multiple.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext


Esta jornada solidaria tiene como objetivo sensibilizar e informar a la sociedad sobre esta enfermedad neurológica e incurable, y obtener ingresos destinados a financiar los servicios de rehabilitación necesarios para mejorar la calidad de vida de las personas que la padecen, según ha informado este lunes AEMAR en un comunicado.

Los bañistas que acudan el próximo domingo a Mendizorrotza, Gamarra, El Estadio, el Pantano de Garaio, las piscinas de Agurain, Araia, Amurrio, Murgia y Alegría podrán colaborar nadando dentro de las áreas acotadas para el desarrollo de la actividad.

‘Busti zaitez – Mójate’ es la campaña más importante sobre la Esclerosis Múltiple que se desarrolla en el Estado español. En la pasada edición participaron 88.000 personas.

Los voluntarios entregarán un diploma acreditativo a todas las personas que naden y al término de la jornada se sumarán todos los metros recorridos en este acto simbólico de apoyo a las personas con Esclerosis Múltiple.

Durante la jornada, se ofrecerá información y se repartirán dípticos en los que se explica qué es la Esclerosis Múltiple y la forma de participar en esta campaña.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.lavanguardia.com/20120702/54319960363/alava-acoge-el-8-de-julio-una-nueva-edicion-de-mojate-por-la-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut