El regidor de Salud i Mercats, Antonio Ramírez , ha participat en la celebració del Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple assistint a les taules d’informació i lecta que s’han col · locat en diferents punts de la ciutat.  El concejal de Salud y Mercados, Antonio Ramírez, ha participado en la celebración del Día Nacional de la Esclerosis Múltiple asistiendo a las mesas de información y cuestación que se han colocado en distintos puntos de la ciudad.

Els llocs triats per ubicar-han estat a la confluència del carrer Major amb el carrer Fuenlabrada ia l’Hospital Universitari Fundació Alcorcón. L’ Associació Mostoleña d’Esclerosi Múltiple és una de les associacions que compta amb una delegació al Centre Municipal d’Associacions de la Salut , en un espai cedit per al seu ús per l’Ajuntament d’Alcorcón, per atendre als seus associats i oferir teràpies i activitats conjuntes .

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE

http://www.madridactual.es/20121220478111/alcorcon-celebra-el-dia-nacional-de-la-esclerosis-multiple

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Los lugares elegidos para ubicarlas han sido en la confluencia de la calle Mayor con la calle Fuenlabrada y en el Hospital Universitario Fundación Alcorcón. La Asociación Mostoleña de Esclerosis Múltiple es una de las asociaciones que cuenta con una delegación en el Centro Municipal de Asociaciones de la Salud, en un espacio cedido para su uso por el Ayuntamiento de Alcorcón, para atender a sus asociados y ofrecer terapias y actividades conjuntas.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.madridactual.es/20121220478111/alcorcon-celebra-el-dia-nacional-de-la-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content