La companyia farmacèutica Almirall ha arribat a un acord amb la signatura GW Pharma per comercialitzar el medicament Sativex, prescrit per la espasticidad en esclerosi múltiple, a Mèxic.La compañía farmacéutica Almirall ha llegado a un acuerdo con la firma GW Pharma para comercializar el medicamento Sativex, prescrito para la espasticidad en esclerosis múltiple, en México.

Almirall, que té la seva seu central a Barcelona, va obtenir en 2005 els drets exclusius per a la comercialització de Sativex a Europa, excepte en el Regne unit, i ara ha aconseguit els drets exclusius per distribuir-ho a Mèxic, país en el qual té filial des de fa més d’una dècada, ha informat avui la companyia.

“Estem molt contents amb la nostra associació amb GW i amb la resposta inicial del mercat cap a Sativex”, ha assenyalat el director operatiu de Almirall, Luciano Conde.

El fàrmac Sativex està indicat per tractar alguns dels símptomes que pateixen els malalts d’esclerosi múltiple, com els espasmos musculars, el agarrotamiento, la rigidesa o la dificultat per moure els músculs.

Sativex es comercialitza actualment en països com Espanya, Alemanya i Dinamarca i al llarg d’aquest any estan previstos futurs llançaments a Itàlia, Suècia, Àustria o la República Txeca.
El medicament, a més, es troba en fase III de desenvolupament clínic per al tractament del dolor oncològic.

.INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

 

 

 

 

 

 

 

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1123993

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Almirall, que tiene su sede central en Barcelona, obtuvo en 2005 los derechos exclusivos para la comercialización de Sativex en Europa, excepto en el Reino unido, y ahora ha logrado los derechos exclusivos para distribuirlo en México, país en el que tiene filial desde hace más de una década, ha informado hoy la compañía.

“Estamos muy contentos con nuestra asociación con GW y con la respuesta inicial del mercado hacia Sativex”, ha señalado el director operativo de Almirall, Luciano Conde.

El fármaco Sativex está indicado para tratar algunos de los síntomas que padecen los enfermos de esclerosis múltiple, como los espasmos musculares, el agarrotamiento, la rigidez o la dificultad para mover los músculos.

Sativex se comercializa actualmente en países como España, Alemania y Dinamarca y a lo largo de este año están previstos futuros lanzamientos en Italia, Suecia, Austria o la República Checa.

El medicamento, además, se encuentra en fase III de desarrollo clínico para el tratamiento del dolor oncológico.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

 

 

 

 

 

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1123993

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content