• L’actriu publica el seu llibre de memòries, on les turbulències de la seva vida seran comptades al públic: la malaltia del seu pare, les relació amb els seus progenitors, els abusos sexuals a l’adolescència …
    • La actriz publica su libro de memorias, donde las turbulencias de su vida serán contadas al público: la enfermedad de su padre, las relación con sus progenitores, los abusos sexuales en la adolescencia…

    Amy Schumer és un nom que sol arribar relacionat amb el riure, l’humor i l’alegria. No obstant això, l’última història que ha comptat l’actriu, presentadora, còmica, guionista i capdavantera de la lluita feminista, és més crua, més agredolç i més antiga. Es remunta a la seva joventut, i es tracta de les seves memòries, anomenades ‘The Girl With The Lower Back Tattoo’ , on porta al límit l’humor negre i el sarcasme.

    Schumer relata amb sinceritat la duresa de la malaltia del seu pare, que li van detectar esclerosi múltiple, la separació dels seus pares i les infidelitats i baralles entre tots dos, la relació amb els seus pares … També parla de sexe, de les seves relacions personals i les situacions sexistes viscudes amb antigues parelles. Escriu sobre haver-se ficat al llit amb 28 homes, sobre no recordar el nom de la majoria d’ells, sobre la vegada que va perdre la virginitat, sense consentiment i havent begut, sobre com li va perdonar perquè «només volia agradar al seu xicot» o sobre una altra parella que va ridiculitzar el seu cos, la va avergonyir i inclusio va arribar a colpejar-la.

    Així el llibre de Amy Schumer esdevé un collage d’una dona que ha viscut el que tantes altres, i que ho explica. Conclou seves memòries afirmant que totes i cadascuna de les seves vivències han desembocat en el caràcter de què presumeix orgullosa a dia d’avui.

Amy Schumer es un nombre que suele llegar relacionado con la risa, el humor y la alegría. Sin embargo, la última historia que ha contado la actriz, presentadora, cómica, guionista y abanderada de la lucha feminista, es más cruda, más agridulce y más antigua. Se remonta a su juventud, y se trata de sus memorias, llamadas ‘The Girl With The Lower Back Tattoo’, donde lleva al límite el humor negro y el sarcasmo.

Schumer relata con sinceridad la dureza de la enfermedad de su padre, que le detectaron esclerosis múltiple, la separación de sus padres y las infidelidades y peleas entre ambos, la relación con sus padres… También habla de sexo, de sus relaciones personales y las situaciones sexistas vividas con antiguas parejas. Escribe sobre haberse acostado con 28 hombres, sobre no recordar el nombre de la mayoría de ellos, sobre la vez que perdió la virginidad, sin consentimiento y habiendo bebido, sobre como le perdonó porque «solo quería gustar a su novio» o sobre otra pareja que ridiculizó su cuerpo, la avergonzó e inclusio llegó a golpearla.

Así el libro de Amy Schumer se convierte en un collage de una mujer que ha vivido lo que tantas otras, y que lo cuenta. Concluye sus memorias afirmando que todas y cada una de sus vivencias han desembocado en el carácter del que presume orgullosa a día de hoy.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.diariovasco.com/gente-estilo/201608/21/schumer-cuenta-todo-20160821184228.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME