Ann Romney, que podria convertir-se en la propera primera dama d’EUA, va assegurar avui en entrevista amb Efe que seguirà “barallant” per transmetre el missatge del seu espòs, Mitt Romney, encara que l’esclerosi múltiple “ara governa la meva vida”. Ann Romney, que podría convertirse en la próxima primera dama de EEUU, aseguró hoy en entrevista con Efe que seguirá “peleando” por transmitir el mensaje de su esposo, Mitt Romney, aunque la esclerosis múltiple “ahora gobierna mi vida”.

“Vaig ser diagnosticada amb esclerosi múltiple (en 1998) i ara l’esclerosi múltiple governa la meva vida. També és la meva mestra, i m’ha ensenyat que no puc fer les coses que abans podia. Tinc una energia limitada i algunes de les coses que vaig pensar que faria més endavant en la meva vida, no puc”, va dir Ann Romney.

La seva participació en els actes de campanya ha suposat un repte si es té en compte que els pacients amb aquesta malaltia han d’evitar l’estrès i dormir i alimentar-se bé.

“És gairebé irònic que estigui (participant) en la campanya, perquè para mi és molt difícil mantenir un equilibri entre la meva salut i les exigències de la campanya. Afortunadament el meu personal entén això i han estat estupends, assegurant que aconsegueixi el descans que necessito”, va observar.
La malaltia, per exemple, limita el temps que ella pot acompanyar a Mitt Romney en gires electorals perquè, en cas contrari, “no podré cuidar-me si faig això”.

Però una de les seves motivacions, segons va explicar, és contrarestar els missatges, atacs negatius i “informació falsa” dirigida contra el seu espòs, i assegurar als votants que Mitt “és un home íntegre” i “poden confiar en ell”.
La “confiança” va ser, de fet, el fil conductor del seu discurs anit, en hores de màxima audiència, davant més de 5.000 delegats en la trobada cuatrienal del Partit Republicà en Tampa (Florida), on matí Mitt acceptarà la candidatura presidencial del seu partit.

En aquest sentit, Ann Romney, que va acompanyar a Mitt Romney en la seva fallida contesa presidencial en 2008, va reiterar la idea que seguirà transmetent el pla del seu espòs per a la creació d’ocupacions i oferir “prosperitat econòmica a la gent que està lluitant” a EUA.

“No anem a poder canviar (els anuncis negatius) abans de novembre. Bestreta que hi haurà més i per això és que seguiré barallant, seguiré viatjant, fent entrevistes, perquè la gent escolti el nostre missatge”, va emfatitzar Ann, acompanyada del seu fill menor, Craig.

Ambdós partits es disputen el vot de les dones, que és un bloc electoral clau com el va ser en 2008 i que, segons les enquestes, s’inclina més pel president d’EUA, Barack Obama.

Igual que en el seu discurs, en el qual va rendir tribut a les dones, Ann Romney va assegurar que les dones “poden confiar en Mitt”.
Va explicar que la seva mare va optar per una carrera en la indústria de cosmètics i es va casar “ja tarda”, però, si escau, amb el naixement del primer dels seus cinc fills, va decidir quedar-se a casa “encara que mai va ser la meva intenció”.

“Vaig tenir als meus fills quan era jove i vaig pensar que els criaria fins a quan, encara jove, podria tornar a fer el que volgués en la meva vida. Desafortunadament, quan (Craig) cursava l’últim any de secundària, em van diagnosticar l’esclerosi múltiple”, va recordar.

Ann, també una supervivent de càncer del si, va afirmar que la seva malaltia està en remissió i està “agraïda per cada dia que té un dia saludable”.

El seu secret per a un matrimoni durador i feliç -porta 42 anys de casada- és “riure molt” i “mantenir un bon sentit de l’humor per fer front a la vida”, va dir.
Si l’esclerosi múltiple ha estat el repte més difícil de la seva família, Ann assegura que la fe ha estat part clau.

La seva conversió de la fe episcopaliana al mormonismo li va anar “fàcil”, va dir, perquè estima “els ensenyaments de l’església” i té una “ferma convicció en Déu i que estem a la Terra per ajudar-nos i ajudar als altres”.

Recordant la influència del seu avi i pare, dos galeses que van emigrar “a la recerca d’esperança, millors treballs i seguretat”, Ann va subratllar que el seu espòs i ella comparteixen el desig que EE.UU segueixi sent un lloc “on tots visquin, aquest mateix somni”.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1240236

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

“Fui diagnostica con esclerosis múltiple (en 1998) y ahora la esclerosis múltiple gobierna mi vida. También es mi maestra, y me ha enseñado que no puedo hacer las cosas que antes podía. Tengo una energía limitada y algunas de las cosas que pensé que haría más adelante en mi vida, no puedo”, dijo Ann Romney.

Su participación en los actos de campaña ha supuesto un reto si se tiene en cuenta que los pacientes con esa enfermedad deben evitar el estrés y dormir y alimentarse bien.

“Es casi irónico que esté (participando) en la campaña, porque para mí es muy difícil mantener un equilibrio entre mi salud y las exigencias de la campaña. Afortunadamente mi personal entiende eso y han sido estupendos, asegurando que consiga el descanso que necesito”, observó.

La enfermedad, por ejemplo, limita el tiempo que ella puede acompañar a Mitt Romney en giras electorales porque, de lo contrario, “no podré cuidarme si hago eso”.

Pero una de sus motivaciones, según explicó, es contrarrestar los mensajes, ataques negativos e “información falsa” dirigida contra su esposo, y asegurar a los votantes que Mitt “es un hombre íntegro” y “pueden confiar en él”.

La “confianza” fue, de hecho, el hilo conductor de su discurso anoche, en horas de máxima audiencia, ante más de 5.000 delegados en el encuentro cuatrienal del Partido Republicano en Tampa (Florida), donde mañana Mitt aceptará la candidatura presidencial de su partido.

En ese sentido, Ann Romney, que acompañó a Mitt Romney en su fallida contienda presidencial en 2008, reiteró la idea de que seguirá transmitiendo el plan de su esposo para la creación de empleos y ofrecer “prosperidad económica a la gente que está luchando” en EEUU.

“No vamos a poder cambiar (los anuncios negativos) antes de noviembre. Anticipo que habrá más y por eso es que seguiré peleando, seguiré viajando, haciendo entrevistas, para que la gente escuche nuestro mensaje”, enfatizó Ann, acompañada de su hijo menor, Craig.

Ambos partidos se disputan el voto de las mujeres, que es un bloque electoral clave como lo fue en 2008 y que, según las encuestas, se inclina más por el presidente de EEUU, Barack Obama.

Al igual que en su discurso, en el que rindió tributo a las mujeres, Ann Romney aseguró que las mujeres “pueden confiar en Mitt”.

Explicó que su madre optó por una carrera en la industria de cosméticos y se casó “ya tarde”, pero, en su caso, con el nacimiento del primero de sus cinco hijos, decidió quedarse en casa “aunque nunca fue mi intención”.

“Tuve a mis hijos cuando era joven y pensé que los criaría hasta cuando, aún joven, podría regresar a hacer lo que quisiera en mi vida. Desafortunadamente, cuando (Craig) cursaba el último año de secundaria, me diagnosticaron la esclerosis múltiple”, recordó.

Ann, también una sobreviviente de cáncer del seno, afirmó que su enfermedad está en remisión y está “agradecida por cada día que tiene un día saludable”.

Su secreto para un matrimonio duradero y feliz -lleva 42 años de casada- es “reír mucho” y “mantener un buen sentido del humor para hacer frente a la vida”, dijo.

Si la esclerosis múltiple ha sido el reto más difícil de su familia, Ann asegura que la fe ha sido parte clave.

Su conversión de la fe episcopaliana al mormonismo le fue “fácil”, dijo, porque ama “las enseñanzas de la iglesia” y tiene una “firme convicción en Dios y que estamos en la Tierra para ayudarnos y ayudar a los demás”.

Recordando la influencia de su abuelo y padre, dos galeses que emigraron “en busca de esperanza, mejores trabajos y seguridad”, Ann subrayó que su esposo y ella comparten el deseo de que EE.UU siga siendo un lugar “donde todos vivan, ese mismo sueño”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1240236

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content