Alberto Gil Albert donará la recaptació del seu llibre i els veïns de l’Arc faran una festa per l’obertura del pis de l’associació   Alberto Gil Albert donará la recaudación de su libro y los vecinos de El Arco harán una fiesta por la apertura del piso de la asociación

L’Associació De La Rioja d’Esclerosi Múltiple (ARDEM) celebrarà en els propers dies diferents activitats encaminades a recaptar fons per mantenir els seus serveis i a oferir informació sobre una malaltia que afecta a 150 persones a La Rioja, principalment dones.

El primer acte tindrà lloc divendres que ve, a les 19.30 hores en Santos Ochoa, on Alberto Gil Albert presentarà el seu poemari ‘Inmulieribus’ la recaptació del qual es destinarà a ARDEM.

Per al dissabte 26 de maig, l’associació de veïns L’Arc ha organitzat una festa de rebuda pel pis que l’associació va obrir el passat 16 d’abril en aquest barri logroñés. El pis té capacitat per a vuit persones (sis de forma permanent i dos temporals) i en l’actualitat està ocupat per dues. A la festa hi haurà inflables, degustació la recaptació de la qual serà per ARDEM, i la tenda ‘Mulla’t per l’esclerosi’.

Ja el dimecres dia 30, quan se celebra el dia mundial de l’esclerosi, l’associació instal·larà taules informatives als hospitals Sant Pere i Provincial i en el Carpa.

Preocupats pel conveni

Arancha Lasanta, gerent d’ARDEM, va explicar en la presentació d’aquests actes que «en aquest moment ens preocupa que encara no s’ha signat el conveni pel qual ens donen 60.000 euros», que resulten imprescindibles per continuar amb les activitats de rehabilitació, suport psicològic, atenció social, etc. que desenvolupa l’associació.

«D’una banda, sabem que Pedro Sanz va parlar amb el CERMI i els va dir que es mantenien les subvencions, però estem a final de maig i no sabem gens» d’un conveni que «és un pilar fonamental per a l’associació».

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elcorreo.com/alava/v/20120517/rioja/ardem-celebrara-tres-actividades-20120517.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

La Asociación Riojana de Esclerosis Múltiple (ARDEM) celebrará en los próximos días diferentes actividades encaminadas a recaudar fondos para mantener sus servicios y a ofrecer información sobre una enfermedad que afecta a 150 personas en La Rioja, principalmente mujeres.

 El primer acto tendrá lugar el próximo viernes, a las 19.30 horas en Santos Ochoa, donde Alberto Gil Albert presentará su poemario ‘Inmulieribus’ cuya recaudación se destinará a ARDEM.

 Para el sábado 26 de mayo, la asociación de vecinos El Arco ha organizado una fiesta de recibimiento por el piso que la asociación abrió el pasado 16 de abril en ese barrio logroñés. El piso tiene capacidad para ocho personas (seis de forma permanente y dos temporales) y en la actualidad está ocupado por dos. En la fiesta habrá hinchables, degustación cuya recaudación será para ARDEM, y la tienda ‘Mójate por la esclerosis’.

 Ya el miércoles día 30, cuando se celebra el día mundial de la esclerosis, la asociación instalará mesas informativas en los hospitales San Pedro y Provincial y en el Carpa.

 Preocupados por el convenio

 Arancha Lasanta, gerente de ARDEM, explicó en la presentación de estos actos que «en este momento nos preocupa que todavía no se ha firmado el convenio por el que nos dan 60.000 euros», que resultan imprescindibles para continuar con las actividades de rehabilitación, apoyo psicológico, atención social, etc. que desarrolla la asociación.

 «Por un lado, sabemos que Pedro Sanz habló con el CERMI y les dijo que se mantenían las subvenciones, pero estamos a final de mayo y no sabemos nada» de un convenio que «es un pilar fundamental para la asociación».

 INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elcorreo.com/alava/v/20120517/rioja/ardem-celebrara-tres-actividades-20120517.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut