Vint anys després que Trinitat Ingelmo posés en marxa Associació d’Esclerosi Múltiple, el projecte corre perill.Veinte años después de que Trinidad Ingelmo pusiera en marcha Asociación de Esclerósis Múltiple, el proyecto corre peligro.

Més d’un centenar d’afectats d’Esclerosi Múltiple podrien quedar a Salama els tractaments i ajuts tutelades que necessiten si l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Salamanca no aconsegueix fons suficients per mantenir el seu centre de dia i el pis tutelat de què disposen a Salamanca.

Vint anys després que Trinitat Ingelmo posés en marxa ASDEM, el projecte corre perill. L’inevitable descens de subvencions i ajudes fan impossible mantenir aquests serveis sense l’ajuda i solidaritat ciutadana que podria fer-se visible en el menjar benèfica que tindrà lloc el dissabte, 15 de desembre, a les 14:30 hores a l’Hotel Doña Brígida, de Villamayor .

Les persones interessades a acudir al menjar o aconseguir una invitació de fila zero per deixar el seu donatiu poden comprar les invitacions a la mateixa seu de ASDEM, al carrer Corregidor Caballero Llanes, 9-13, en les oficines de Comunica2, a la carrer Víctor Pradera, 6-al costat de l’Avinguda Itàlia-i en els comerços ‘Sabateria Paco Hernández’, a Gran Via 16 i en ‘Regals Pati Noi’, carrer Rua Major 22.

ASDEM celebra així un Nadal especials amb aquest menjar-homenatge a Trinitat Ingelmo, la dona que fa més de dues dècades va fundar l’Associació Salamanca d’Esclerosi Múltiple. La junta directiva de l’associació explica que “no podíem deixar passar la seva 82 aniversari sense realitzar un acte públic de reconeixement, d’afecte, de gratitud amb qui durant tants anys va ser l’ànima de la nostra associació, i no hem trobat millor moment per regalar nostra agraïda somriure de Nadal “.

Més de 200 socis constitueixen aquesta associació amb l’objectiu d’ajudar als afectats i les seves famílies en un procés llarg, dur i dolorós d’una malaltia que solen donar els seus primers brots a edats joves.

L’Esclerosi Múltiple afecta més les dones que als homes. El trastorn es diagnostica amb més freqüència entre els 20 i 40 anys d’edat, però es pot observar a qualsevol edat. Aquesta malaltia converteix les persones que pateixen aquesta malaltia en dependents i pot durar dècades amb un procés degeneratiu i molt dolorós.

L’associació ASDEM, familiars i afectats, es posa a disposició dels mitjans de comunicació i demana la seva col · laboració per aconseguir el major nombre possible de suports per aquest menjar benèfica del proper dia 15 de desembre.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.massalamanca.es/salamanca/item/11998-asdem-organiza-una-comida-ben%C3%A9fica-para-salvar-el-piso-tutelado-y-el-centro-de-d%C3%ADa.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Más de un centenar de afectados de Esclerosis Múltiple podrían quedarse en Salamanca sin los tratamientos y ayudas tuteladas que necesitan si la Asociación de Esclerosis Múltiple de Salamanca no consigue fondos suficientes para mantener su centro de día y el piso tutelado con los que cuentan en Salamanca.

Veinte años después de que Trinidad Ingelmo pusiera en marcha ASDEM, el proyecto corre peligro. El inevitable descenso de subvenciones y ayudas hacen imposible mantener estos servicios sin la ayuda y solidaridad ciudadana que podría hacerse visible en la comida benéfica que tendrá lugar el sábado, 15 de diciembre, a las 14:30 horas en el Hotel Doña Brígida, de Villamayor.

Las personas interesadas en acudir a la comida o hacerse con una invitación de fila cero para dejar su donativo pueden comprar las invitaciones en la propia sede de ASDEM, en la calle Corregidor Caballero Llanes, 9-13; en las oficinas de Comunica2, en la calle Víctor Pradera, 6 –junto a la Avenida Italia– y en los comercios ‘Zapatería Paco Hernández’, en Gran Vía 16 y en ‘Regalos Patio Chico’, calle Rúa Mayor 22.

ASDEM celebra así unas Navidades especiales con esta comida-homenaje a Trinidad Ingelmo, la mujer que hace más de dos décadas fundó la Asociación Salmantina de Esclerosis Múltiple. La junta directiva de la asociación explica que “no podíamos dejar pasar su 82 cumpleaños sin realizar un acto público de reconocimiento, de cariño, de gratitud con quien durante tantos años fue el alma de nuestra asociación, y no hemos encontrado mejor momento para regalarle nuestra agradecida sonrisa de Navidad”.

Más de 200 socios constituyen esta asociación con el objetivo de ayudar a los afectados y sus familias en un proceso largo, duro y doloroso de una enfermedad que suelen dar sus primeros brotes a edades jóvenes.

La Esclerosis Múltiple afecta más a las mujeres que a los hombres. El trastorno se diagnostica con mayor frecuencia entre los 20 y 40 años de edad, pero se puede observar a cualquier edad. Esta enfermedad convierte a las personas que sufren esta enfermedad en dependientes y puede durar décadas con un proceso degenerativo y muy doloroso

La asociación ASDEM, familiares y afectados, se pone a disposición de los medios de comunicación y pide su colaboración para conseguir el mayor número posible de apoyos para esta comida benéfica del próximo día 15 de diciembre.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.massalamanca.es/salamanca/item/11998-asdem-organiza-una-comida-ben%C3%A9fica-para-salvar-el-piso-tutelado-y-el-centro-de-d%C3%ADa.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut