A l’Assemblea Extraordinaria realitzada el passat 8 de novembre del 2011, on es va a provar l’increment del preu deis servéis, hi van haver diverses propostes per a que s’efectués un increment de quotes, amb la fi de pal.liar el déficit d’ingressos.En la Asamblea Extraordinaria celebrada el pasado día 8 de noviembre del 2011,  en la que se aprobó el incremento de los servicios, hubo algunas propuestas para que se efectuara, un incremento de cuotas, con el fin de paliar el déficit de ingresos.

L’Associació. no ha incrementat les quotes, i creiem que malgrat la situació d’incertesa en els ingressos, no es el moment adequat per plantejar un augment d’aquestes.

 Deixem al crtteri de cada soci, per a que de forma voluntaria, incrementi la quota que actualment te establerta.

 Aprofitem l’ocasió per indicar que l’entitat ha posat en marxa un nou model de comunicació amb els socis: L’email. Tot aquell que estigui interessat en rebre informació de l’entitat mitjancant aquest, podeu escñure a indicant-ho. a lallar@lallar.org.

Atentament

La Asociación, no ha incrementado las cuotas, y creemos, que a pesar de la situación de incertidumbre en los ingresos, no es éste el momento adecuado, para plantear un aumento de las mismas,

 Dejamos, al criterio de cada socio, para que de forma voluntaria, incremente la cuota que actualmente tiene establecida.

 Aprovechamos la ocasión para indicar que la entidad ha puesto en marcha un nuevo modelo de comunicación con los socios: el Email. Todo aquel que esté interesado en recibir información de la entidad a través de esta vía, debe indicarlo escribiendo a lallar@lallar.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut