Reynosa Tamps … .La Associació Civil “Vida Nova. Una Llum en l’Esclerosi Múltiple “. Ofereix suport als pacients que pateixen aquesta malaltia i també als seus familiars per inserir-los en una millor qualitat de vida i garantir abans de res que els malalts tinguin una millor expectativa de convivència i continuar amb la seva vida en forma digne i adequat.

Erick Soto Lozano, presidenta de l’Associació Civil, va exposar en entrevista que l’esclerosi múltiple és una malaltia crònica degenerativa que afecta el sistema nerviós central i comença a atacar al cervell, provocant lesions irreversibles.

Si afegim, que la malaltia afecta les persones joves i en la seva millor etapa productiva que oscil·la dels 20 als 40 anys i és la segona causa de discapacitat. Tot just per sota dels accidents.

L’esclerosi múltiple afecta els joves i les causes principals de l’alta incidència tenen diverses teories, sent des de factors ambientals, físics, i genètics.

En Reynosa-va afegir-. Que hi ha molts casos, on hi ha menors de 15 anys que han presentat els símptomes de la malaltia. Cada mes es reuneixen i ofereixen informació i conviden a especialistes que comparteixen converses amb els pacients i familiars, compartint en una comunitat establerta de suport.

Soto Lozano va esmentar que l’Associació Civil “Vida Nova. Una Llum en l’Esclerosi Múltiple “porta a terme campanyes de recollida i donació que és sol·licitada entre la comunitat. Per a majors informes poden comunicar al telèfon 8998-73-75-83 o bé en el lloc de Facebook. “Vida Nova. Una Llum en l’Esclerosi Múltiple “. 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://enlineadirecta.info/noticia.php?article=293422

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content