El grup Barricada oferirà el proper mes de setembre dos concerts, en el Teatre Municipal d’Ansóain, els beneficis íntegres del qual aniran destinats a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Navarra (Ademna).

PAMPLONA, 22 Ag. (EUROPA PRESS) –     El grupo Barricada ofrecerá el próximo mes de septiembre dos conciertos, en el Teatro Municipal de Ansóain, cuyos beneficios íntegros irán destinados a la Asociación de Esclerosis Múltiple de Navarra (Ademna).

PAMPLONA, 22 Ago. (EUROPA PRESS) –

Les dues actuacions, que se celebraran els dies 27 i 28 de setembre a les 20.30 hores, han estat presentades aquest dimecres en roda de premsa pels integrants del grup Barricada, Alfredo Piedrafita, Boni Hernández i Ibi Sagarna, i l’alcalde d’Ansoáin, Antonio Gila.

També han comparegut en la roda de premsa la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ansoáin, Arantxa Biurrun, el responsable de Kukuxumusu Koldo Aiestaran, i la presidenta i el secretari d’Ademna, Blanca Esther Villanueva i Iñaki Etxegarai.

L’empresa navarresa Kukuxumusu ha estat l’encarregada de dissenyar la imatge promocional dels dos concerts, que al seu torn estarà estampada en les samarretes commemoratives d’aquest esdeveniment.

Les entrades per als concerts es poden adquirir a partir d’aquest dijous, 23 d’agost, al preu de 12 euros en les oficines de Caixa Rural de Carlos III i d’Ansoáin. A més, també haurà entrades en les cerveseries d’Ansoáin Feel The Music i Memoriam Sport, així com en la pròpia associació.

Segons han explicat els integrants de Barricada, es tracta de dos concerts “molt especials” en els quals sonaran en directe “temes no escoltats fa molt temps” i cançons “que es tocaran per primera vegada sobre un escenari”. “Serà difícil tirar-nos de l’escenari”, ha destacat Alfredo Piedrafita.

 INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/navarra/noticia-barricada-destinara-beneficios-dos-conciertos-asociacion-esclerosis-multiple-navarra-20120822154111.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

  Las dos actuaciones, que se celebrarán los días 27 y 28 de septiembre a las 20.30 horas, han sido presentadas este miércoles en rueda de prensa por los integrantes del grupo Barricada, Alfredo Piedrafita, Boni Hernández e Ibi Sagarna, y el alcalde de Ansoáin, Antonio Gila.

   También han comparecido en la rueda de prensa la concejala de Cultura del Ayuntamiento de Ansoáin, Arantxa Biurrun, el responsable de Kukuxumusu Koldo Aiestaran, y la presidenta y el secretario de Ademna, Blanca Esther Villanueva e Iñaki Etxegarai.

   La empresa navarra Kukuxumusu ha sido la encargada de diseñar la imagen promocional de los dos conciertos, que a su vez estará estampada en las camisetas conmemorativas de dicho evento.

   Las entradas para los conciertos se pueden adquirir a partir de este jueves, 23 de agosto, al precio de 12 euros en las oficinas de Caja Rural de Carlos III y de Ansoáin. Además, también habrá entradas en las cervecerías de Ansoáin Feel The Music y Memoriam Sport, así como en la propia asociación.

   Según han explicado los integrantes de Barricada, se trata de dos conciertos “muy especiales” en los que sonarán en directo “temas no escuchados hace mucho tiempo” y canciones “que se tocarán por primera vez sobre un escenario”. “Será difícil echarnos del escenario”, ha destacado Alfredo Piedrafita.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/navarra/noticia-barricada-destinara-beneficios-dos-conciertos-asociacion-esclerosis-multiple-navarra-20120822154111.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content