La secció de bàsquet d’Aloña Mendi recaptarà en el partit del dissabte fons per ADEMGI (Associació d’Esclerosi Múltiple de Guipúscoa). Asier de la Iglésia, jugador del Natra Oñati al que li van diagnosticar la malaltia, va anar el promotor de la iniciativa.La sección de baloncesto de Aloña Mendi recaudará en el partido del sábado fondos para ADEMGI (Asociación de Esclerosis Múltiple de Guipúzcoa). Asier de la Iglesia, jugador del Natra Oñati al que le diagnosticaron la enfermedad, fue el promotor de la iniciativa.

La secció de Bàsquet de l’Aloña Mendi, organitza la JORNADA A favor DE L’ESCLEROSI MÚLTIPLE. El 23 de Febrer, aprofitant la trobada de lliga EBA entre el Natra Oñati – Zornotza ST, es realitzarà una jornada especial a favor d’aquesta malaltia, intentant recaptar diners per ADEMGI (Associació d’Esclerosi Múltiple de Guipúscoa). El partit és molt propici, ja que s’enfrontessin el líder de la categoria, contra el segon classificat.

El motiu que porta a organitzar aquesta jornada, és que acaben de diagnosticar recentment al nostre jugador ASIER DE LA IGLÉSIA, aquesta malaltia. Des que li va ser detectada la malaltia, Asier ha treballat dur per poder organitzar un partit a favor d’aquesta associació.

Veient la proposta del nostre jugador, el club a decidit nomenar la jornada com a “dia del club” i tot aquell que acudeixi al partit haurà de pagar l’entrada a 2€ (nens 1€). Al seu torn, el patrocinador principal de l’equip Natra, es vol unir a la causa i proporcionarà uns quants quilos de xocolata per fer una xocolatada a l’hora del partit en la graderia. Se servirà la tassa de xocolata i un bollo a 1€ i tot això mes la quantitat que es reuneixi en l’habitual rifa del pernil ira destinada a ADEMGI. El dia compta amb el respatller total de l’Ajuntament d’Oñati, Eroski i Natra Oñati.

Per completar la jornada, abans del partit a les 12:30 del migdia, s’impartirà una xerra/col·loqui a la Casa de Cultura. En ella, els ponents seran un medico neuròleg especialitzat en la malaltia, un veí d’Oñati que porta uns quants anys amb la malaltia i per descomptat el mateix Asier també estarà allí. Es tractaran diversos temes entre uns altres, es parlarà de la malaltia, dels símptomes, de les conseqüències…

A l’espera que aquesta jornada pugui recaptar un bon grapat d’euros per a l’associació, tant l’Aloña Mendi K.I. com ADEMGI volen agrair l’ajuda a tot el poble oñatiarra.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.feb.es/NoticiaDesarrollo.aspx?idNoticia=46405

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

La sección de Baloncesto del Aloña Mendi, organiza la JORNADA A FAVOR DE LA ESCLEROSIS MÚLTIPLE. El 23 de Febrero, aprovechando el encuentro de liga EBA entre el Natra Oñati – Zornotza ST, se realizará una jornada especial a favor de dicha enfermedad, intentando recaudar dinero para ADEMGI (Asociación de Esclerosis Múltiple de Guipúzcoa). El partido es muy propicio, ya que se enfrentaran el líder de la categoría, contra el segundo clasificado.

El motivo que lleva a organizar esta jornada, es que acaban de diagnosticar recientemente a nuestro jugador ASIER DE LA IGLESIA, dicha enfermedad. Desde que le fue detectada la enfermedad, Asier ha trabajado duro para poder organizar un partido a favor de dicha asociación.

Viendo la propuesta de nuestro jugador, el club a decidido nombrar la jornada como “día del club” y todo aquel que acuda al partido deberá pagar la entrada a 2€ (niños 1€). A su vez, el patrocinador principal del equipo Natra, se quiere unir a la causa y proporcionará unos cuantos kilos de chocolate para hacer una chocolatada a la hora del partido en la grada. Se servirá la taza de chocolate y un bollo a 1€ y todo esto mas la cantidad que se reúna en la habitual rifa del jamón ira destinada a ADEMGI. El día cuenta con el respaldo total del Ayuntamiento de Oñati, Eroski y Natra Oñati.

Para completar la jornada, antes del partido a las 12:30 del mediodía, se impartirá una charla/coloquio en la Casa de Cultura. En ella, los ponentes serán un medico neurólogo especializado en la enfermedad, un vecino de Oñati que lleva unos cuantos años con la enfermedad y por supuesto el mismo Asier también estará allí. Se tratarán varios temas entre otros, se hablará de la enfermedad, de los síntomas, de las consecuencias…

A la espera de que esta jornada pueda recaudar un buen puñado de euros para la asociación, tanto el Aloña Mendi K.E. como ADEMGI quieren agradecer la ayuda a todo el pueblo oñatiarra.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.feb.es/NoticiaDesarrollo.aspx?idNoticia=46405

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content