La cursa nocturna busca mantenir la participació en els mil atletes

La carrera nocturna busca mantener la participación en los mil atletas

Benicàssim ha iniciat ja el compte enrere per a la prova més veterana del III Circuit Nocturn de Carreres Populars Diputació de Castelló, el IV 10k Nocturn Benicàssim Platges.
La cita serà el proper 27 d’agost a les 21.00 hores, i la inscripció supera ja els 300 participants, tot i que s’espera que sigui en aquesta recta final quan es dispari l’interès per fer-se amb un dorsal.I és que l’objectiu és mantenir la participació al voltant del miler de corredors, tot un repte per a una prova que va començar batent rècords i que està sabent mantenir-se.

La prova, a benefici de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló (AEMC) i l’Associació Provincial de Familiars de Malalts d’Alzheimer, manté el seu recorregut urbà amb sortida a l’avinguda Ferrandis Salvador, a 300 metres de la Torre Sant Vicent, i meta costat de la mateixa Torre Sant Vicent, en el amfiteatre se celebrarà el lliurament de trofeus.

El cost d’inscripció és de 13 euros i la bossa del corredor amb el xip, el dorsal i la samarreta commemorativa, es recolliran el divendres 26 al Pavelló d’Esports des de la 17.00 a les 20.00 hores, i el mateix dia de la prova de 17.00 a 20.00 hores al recinte habilitat a la sortida. Els que s’apuntin fins a tres dies abans del lliurament de dorsals tindran el dorsal personalitzat. 

Benicàssim ha iniciado ya la cuenta atrás para la prueba más veterana del III Circuito Nocturno de Carreras Populares Diputación de Castellón, el IV 10k Nocturno Benicàssim Platges.
La cita será el próximo 27 de agosto a las 21.00 horas, y la inscripción supera ya los 300 participantes, aunque se espera que sea en esta recta final cuando se dispare el interés por hacerse con un dorsal. Y es que el objetivo es mantener la participación en torno al millar de corredores, todo un reto para una prueba que empezó batiendo récords y que está sabiendo mantenerse.

La prueba, a beneficio de la Asociación de Esclerosis Múltiple de Castellón (AEMC) y la Asociación Provincial de Familiares de Enfermos de Alzheimer, mantiene su recorrido urbano con salida en la avenida Ferrandis Salvador, a 300 metros de la Torre San Vicent, y meta junto a la misma Torre San Vicent, en cuyo anfiteatro se celebrará la entrega de trofeos.

El coste de inscripción es de 13 euros y la bolsa del corredor con el chip, el dorsal y la camiseta conmemorativa, se recogerán el viernes 26 en el Pabellón de Deportes desde la 17.00 a las 20.00 horas, y el mismo día de la prueba de 17.00 a 20.00 horas en el recinto habilitado en la salida. Quienes se apunten hasta tres días antes de la entrega de dorsales tendrán el dorsal personalizado.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/deportes/benicassim-acelera-ya-cuenta-atras-10kn_1009947.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/deportes/benicassim-acelera-ya-cuenta-atras-10kn_1009947.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content