Amb prop de 900 corredors i un total de 843 finishers, el IV 10k Nocturn Benicàssim Platges va ser de nou, dissabte passat, la prova amb més participació del III Circuit de Carreres Populars Nocturnes Diputació de Castelló, organitzat pel club Runner ‘s Home, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, la Fundació Trinidad Alfonso i el diari Mediterrani.

En aquesta prova també va col·laborar l’Ajuntament de Benicàssim, la alcaldessa, Susana Marqués, va assistir a l’esdeveniment esportiu al costat del diputat d’Esports, Luis Martínez, i Luis Adsuara en representació de Runner ‘s Home. Per la seva banda, el regidor d’Esports de Benicàssim, Javier Alonso, va donar exemple prenent part en la carrera i completant els 10 quilòmetres pel recorregut ja habitual, pla i ràpid, amb sortida i meta a l’entorn de la Torre de Sant Vicent.

El corredor del Musical Center Iván Portolés i l’atleta Geldhof Ilse Martha van ser els grans vencedors de la cita benicense i els que van rebre els aplaudiments més forts, però el lliurament de trofeus es va perllongar amb les diverses categories. Així, per clubs els més destacats van ser els components del CM Desert Amunt, ja que els seus cinc millors participants -Marian Petre, Eugenio Bel, Héctor Gallardo, Javier Cabrera i Toni Díaz-van sumar un temps de 3: 23.17 hores. Després d’ells es van classificar la Unió Atlètica Castelló i el OrpesaCorre.

La nova modalitat de parelles segueix consolidant-se, ia Benicàssim el millor duo masculí va ser de nou el format per José Manuel Quadres i Aitor Quadres, amb una suma de temps d’1: 12.15. Els van seguir en meta Jorge Mora i Gerardo Fortuño amb 1: 18.29, i Miguel Ruiz i Pablo Calleja amb 1: 27.02.

En parelles mixtes la victòria va recaure en Maria Isabel Beas i Javier Edo, que van establir una marca conjunta d’1: 40.40, i van completar el podi Laura Contreras i Manel Vicent Català amb 1: 41.04, i els germans Betlem i David Hernández amb 1: 48.04 .

Categories // Pel que fa a les categories per edats, en júnior es van imposar Lluís Salvador i Eneida Saldias; en sènior Jefferson Otalvaro i Alba Quadrat; en veterà A Iván Portolés i Beatriz Sánchez; en veterà B Javier Lozano i Geldhof Ilse Martha; en veterà C José Manuel Quadres i Susana Gozalbo, i en veterà D Luis Miguel Hidalgo.

Com passa en totes les proves del circuit, la de Benicàssim també va tenir la seva vessant solidària, destinant-se en aquest cas part de la inscripció a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló (AECC) ia l’Associació Provincial de Familiars de Malalts d’Alzheimer.

Els participants van tenir a més a la seva disposició tots els serveis necessaris per gaudir del seu esport, igual que a la resta de curses del circuit.

 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/deportes/benicassim-lidera-participacion-circuito-nocturno_1012276.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content