Un medicament administrat per via oral anomenat BG-12, també conegut com dimetil fumarato, ha mostrat resultats positius en el primer dels dos assajos de fase III. Un medicamento administrado por vía oral llamado BG-12, también conocido como dimetil fumarato, ha mostrado resultados positivos en el primero de los dos ensayos de fase III.

Els resultats de la primera fase III de l’estudi de BG-12, anomenat DEFINEIX, es van presentar en la conferència internacional d’aquest any en la qual els experts criden MS ECTRIMS i ACTRIMS. No només BG-12 mostren una reducció substancial en les recaigudes, també va haver-hi una disminució en la progressió de la discapacitat en comparació de les persones que van prendre placebo.

L’estudi

1.234 persones amb EM remitent-recidivante van prendre BG-12 dues o tres vegades al dia durant un període de dos anys i un grup control va prendre una pastilla de placebo.

Les taxes anuals de recaiguda es van reduir un 53% i 48% en els grups de dues i tres vegades al dia, respectivament, en comparació de placebo.
La progressió de la discapacitat s’ha reduït en un 38% i 34% en els grups de dues i tres vegades al dia, respectivament, en comparació de placebo.

Els escáneres MRI van mostrar una disminució considerable de les lesions cerebrals (danys causats per la EM) després de 2 anys en aquells tractats amb BG-12 en comparació d’els qui van prendre placebo.

Els efectes secundaris

Els possibles efectes secundaris són constipat comú, enrogiment, cansament, diarrea i mal de cap.

I ara què?

Aquests resultats demostren el potencial del judici DEFINEIX per aquesta nova teràpia per via oral en la EM. Els resultats de CONFIRM, que és la segona fase III d’assaig de BG-12, es donarà a conèixer a la fi d’aquest any.

“Aquests resultats són molt positius”, diu el doctor Doug Brown, director d’Investigació Biomèdica de la Societat d’Esclerosi Múltiple, “esperem que el resultat de l’assaig confirmen que, si també és positiu, podria aplanar el camí per a un altre tractament oral per la EM recidivante” .

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.mssociety.org.uk/ms-news/2011/12/bg-12-promising-phase-iii-trial-results

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Los resultados de la primera fase III del estudio de BG-12, llamado DEFINE, se presentaron en la conferencia internacional de este año en la que los expertos llaman MS ECTRIMS y ACTRIMS. No sólo BG-12 muestran una reducción sustancial en las recaídas, también hubo una disminución en la progresión de la discapacidad en comparación con las personas que tomaron placebo.

El estudio

1.234 personas con EM remitente-recidivante tomaron BG-12 dos o tres veces al día durante un período de dos años y un grupo control tomó una pastilla de placebo.

Las tasas anuales de recaída se redujeron un 53% y 48% en los grupos de dos y tres veces al día, respectivamente, en comparación con placebo.

La progresión de la discapacidad se ha reducido en un 38% y 34% en los grupos de dos y tres veces al día, respectivamente, en comparación con placebo.

Los escáneres MRI mostraron una disminución considerable de las lesiones cerebrales (daños causados ​​por la EM) después de 2 años en aquellos tratados con BG-12 en comparación con quienes tomaron placebo.

Los efectos secundarios

Los posibles efectos secundarios son resfriado común, enrojecimiento, cansancio, diarrea y dolor de cabeza.

¿Y ahora qué?

Estos resultados demuestran el potencial del juicio DEFINE por esta nueva terapia por vía oral en la EM. Los resultados de CONFIRM, que es la segunda fase III de ensayo de BG-12, se dará a conocer a finales de este año.

“Estos resultados son muy positivos”, dice el doctor Doug Brown, director de Investigación Biomédica de la Sociedad de Esclerosis Múltiple, “esperamos que el resultado del ensayo confirman que, si también es positivo, podría allanar el camino para otro tratamiento oral para la EM recidivante” .

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.mssociety.org.uk/ms-news/2011/12/bg-12-promising-phase-iii-trial-results

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content