Els aficionats a les sabatilles de córrer tenen una cita ineludible aquest diumenge. L’important no serà guanyar ni marcar temps, sinó gaudir del matí amb els éssers estimats. Per cinquè any consecutiu, Bilbao celebra la ‘Cursa de la Família’ per combatre l’Esclerosi Múltiple. La prova, organitzada per EL CORREO i l’Ajuntament de la vila, tindrà lloc a les 11.00 hores, entre l’esplanada del Guggenheim i del Museu Marítim, en un circuit de 1,8 quilòmetres.

Igual que va succeir en edicions anteriors, la solidaritat serà el combustible d’una prova plena de diversió. «Cada dia treballem per millorar la qualitat de vida de les persones. Que la societat estigui informada sobre la malaltia gràcies a esdeveniments com aquest, és fonamental », va apuntar ahir en la presentació de la cita Pedro Carrascal, gerent de la Fundació Esclerosi Múltiple d’Euskadi. La iniciativa -també recolzada pel Govern basc, BBK, la Fundació EDP, El Corte Inglés, Vodafone, Coca Cola, Supermercats BM i l’hospital Quirón- pretén «impulsar i reunir valors com l’esport, la salut, la família i la solidaritat », segons va recordar la regidora de Joventut i Esport, Oihane Agirregoitia.

LES CLAUS

Distància. Es tracta d’un recorregut de 1,8 quilòmetres que es podrà repetir fins a cinc vegades.

En equip. Els assistents hauran de recórrer el tram sencer en grups de dos fins a deu persones.

Inscripció. Els interessats podran apuntar-se en una de les tres categories en www.vamosacorrer.com

Els interessats hauran d’inscriure per grups d’entre dos i deu persones -fins a completar la quota de 3.000 participants- a través de la pàgina www.vamosacorrer.com. Cada equip ha d’abonar 6 euros, destinats de forma íntegra a la Fundació. Les parelles, germans i amics aniran a l’anomenada Primera Generació, mentre que els pares i oncles acompanyats dels seus nens hauran de triar la Segona Generació per prendre part. Els aitites que vulguin córrer amb els seus fills i néts formaran la Tercera Generació. Tots els concursants podran recollir els seus dorsals a la planta d’esports d’El Corte Inglés, presentant un email amb les dades d’inscripció aquest divendres 13 i dissabte 14.

Recorregut

El tret de sortida es donarà a l’esplanada del museu Guggenheim, a les onze del matí, i la meta es levantrará al Museu Marítim. Un recorregut de 1,8 quilòmetres que es podrà repetir fins a cinc vegades. Igual que en edicions passades, cada vegada que doni una nova volta, hi haurà avituallament al pas per la línia de meta. Els grups sortiran de forma esglaonada, començant per la categoria Tercera Generació. «No hi haurà guanyadors ni perdedors.Tots rebran un premi en un ambient ple de sorpreses i discoteca a l’aire lliure », va concloure el director d’Esdeveniments i Patrocini d’aquest diari, Antonio Barrena.

Los aficionados a las zapatillas de correr tienen una cita ineludible este domingo. Lo importante no será ganar ni marcar tiempo, sino disfrutar de la mañana con los seres queridos. Por quinto año consecutivo, Bilbao celebra la ‘Carrera de la Familia’ para combatir la Esclerosis Múltiple. La prueba, organizada por EL CORREO y el Ayuntamiento de la villa, tendrá lugar a las 11.00 horas, entre la explanada del Guggenheim y del Museo Marítimo, en un circuito de 1,8 kilómetros.

Al igual que sucedió en ediciones anteriores, la solidaridad será el combustible de una prueba rebosante de diversión. «Cada día trabajamos para mejorar la calidad de vida de las personas. Que la sociedad esté informada sobre la dolencia gracias a eventos como este, es fundamental», apuntó ayer en la presentación de la cita Pedro Carrascal, gerente de la Fundación Esclerosis Múltiple de Euskadi. La iniciativa -también apoyada por el Gobierno vasco, BBK, la Fundación EDP, El Corte Inglés, Vodafone, Coca Cola, Supermercados BM y el hospital Quirón- pretende «impulsar y reunir valores como el deporte, la salud, la familia y la solidaridad», según recordó la concejala de Juventud y Deporte, Oihane Agirregoitia.

LAS CLAVES

Distancia. Se trata de un recorrido de 1,8 kilómetros que se podrá repetir hasta cinco veces.

En equipo.Los asistentes tendrán que recorrer el tramo entero en grupos de dos hasta diez personas.

Inscripción.Los interesados podrán apuntarse en una de las tres categorías en www.vamosacorrer.com

Los interesados tendrán que inscribirse por grupos de entre dos y diez personas -hasta completar el cupo de 3.000 participantes- a través de la página www.vamosacorrer.com. Cada equipo abonará 6 euros, destinados de forma íntegra a la Fundación. Las parejas, hermanos y amigos irán en la denominada Primera Generación, mientras que los padres y tíos acompañados de sus niños tendrán que escoger la Segunda Generación para tomar parte. Los aitites que quieran correr con sus hijos y nietos formarán la Tercera Generación. Todos los concursantes podrán recoger sus dorsales en la planta de deportes de El Corte Inglés, presentando un email con los datos de inscripción este viernes 13 y el sábado 14.

Recorrido

El pistoletazo de salida se dará en la explanada del museo Guggenheim, a las once de la mañana, y la meta se levantrará en el Museo Marítimo. Un recorrido de 1,8 kilómetros que se podrá repetir hasta cinco veces. Al igual que en ediciones pasadas, cada vez que dé una nueva vuelta, habrá avituallamiento al paso por la línea de meta. Los grupos saldrán de forma escalonada, empezando por la categoría Tercera Generación. «No habrá ganadores ni perdedores. Todos recibirán un premio en un ambiente repleto de sorpresas y discoteca al aire libre», concluyó el director de Eventos y Patrocinio de este diario, Antonio Barrena.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.elcorreo.com/bizkaia/201605/10/bilbao-corre-contra-esclerosis-20160509234006.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.elcorreo.com/bizkaia/201605/10/bilbao-corre-contra-esclerosis-20160509234006.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content