Biogen Idec ha demostrat en un assaig clínic experimental l’eficàcia i seguretat del medicament injectable ‘Peg-Avonex’ (peginterferó beta-1a) per al tractament de l’esclerosi múltiple, ja que “redueix la taxa anual de recaigudes per aquesta malaltia autoimmune” .   Biogen Idec ha demostrado en un ensayo clínico experimental la eficacia y seguridad del medicamento inyectable ‘Peg-Avonex’ (peginterferón beta-1a) para el tratamiento de la esclerosis múltiple, ya que “reduce la tasa anual de recaídas por esta enfermedad autoinmune”.

MADRID, 25 Ene (Reuters / EP) –

Així ho asseguren els experts, que manifesten que aquest fàrmac està dissenyat “per reduir l’horari de dosificació de medicaments a base d’interferó” com és el cas de ‘Avonex’, comercialitzat per la mateixa companyia. Per tant, està destinat “a durar més temps al cos” , expliquen.

   En concret, ‘Peg-Avonex’ ha de ser administrat “cada dos o quatre setmanes” per evitar la recaiguda en la malaltia de l’esclerosi múltiple, sostenen des Biogen Idec. Tanmateix, aquest estudi, realitzat sobre més de 1.500 pacients, evidència que van ser menys els pacients que van recaure en prendre la dosi cada 14 dies que cada 28.

   Els experts de la companyia han estudiat els efectes positius de les dues preses en els pacients i en el control de la progressió de la seva discapacitat, i és que, aquesta malaltia “afecta el cervell i la medul · la espinal” . No obstant això, no s’aturen aquí, ja que estan desenvolupant el fàrmac BG-12, “una píndola que alguns esperen que podria convertir-se en el principal tractament per l’esclerosi múltiple” .

   En aquest sentit, l’especialista de la companyia ‘Oppenheimer’ David Ferreiro exposa que els beneficis dels fàrmacs injectables actuals són “modestos”, de manera que s’espera el llançament de BG-12, “un tractament oral amb major eficàcia que els aquests “ .

   Finalment, i retornant a ‘Peg-Avonex’, Biogen Idec manifesta que espera presentar el fàrmac per aprovar aquest any, mentre que l’analista de ISI Group Mark Schoenebaum sosté que aquesta pot arribar el 2014. Quan això passi, les vendes d’aquest generaran “al voltant de 620 milions d’euros a l’any” , conclou Ferreiro.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/salud/noticia-biogen-idec-demuestra-eficacia-peg-avonex-peginterferon-beta-1a-tratar-esclerosis-multiple-20130125125018.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

MADRID, 25 Ene. (Reuters/EP) –

Así lo aseguran los expertos, que manifiestan que este fármaco está diseñado “para reducir el horario de dosificación de medicamentos a base de interferón” como es el caso de ‘Avonex’, comercializado por la propia compañía. Por tanto, está destinado “a durar más tiempo en el cuerpo”, explican.

   En concreto, ‘Peg-Avonex’ debe ser administrado “cada dos o cuatro semanas” para evitar la recaída en la enfermedad de la esclerosis múltiple, sostienen desde Biogen Idec. No obstante, este estudio, realizado sobre más de 1.500 pacientes, evidencia que fueron menos los pacientes que recayeron al tomar la dosis cada 14 días que cada 28.

   Los expertos de la compañía han estudiado los efectos positivos de ambas tomas en los pacientes y en el control de la progresión de su discapacidad, y es que, esta enfermedad “afecta el cerebro y a la médula espinal”. Sin embargo, no se detienen ahí, ya que están desarrollando el fármaco BG-12, “una píldora que algunos esperan que podría convertirse en el principal tratamiento para la esclerosis múltiple”.

   En este sentido, el especialista de la compañía ‘Oppenheimer’ David Ferreiro expone que los beneficios de los fármacos inyectables actuales son “modestos”, por lo que se espera el lanzamiento de BG-12, “un tratamiento oral con mayor eficacia que los éstos”.

   Por último, y retornando a ‘Peg-Avonex’, Biogen Idec manifiesta que espera presentar el fármaco para su aprobación este año, mientras que el analista de ISI Group Mark Schoenebaum sostiene que esta puede llegar en 2014. Cuando ello ocurra, las ventas del mismo generarán “alrededor de 620 millones de euros al año”, concluye Ferreiro.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

  http://www.europapress.es/salud/noticia-biogen-idec-demuestra-eficacia-peg-avonex-peginterferon-beta-1a-tratar-esclerosis-multiple-20130125125018.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content