A l’1 de març de 2012, hi ha hagut 212 casos de LMP, dels quals 122 han estat en l’Espai Econòmic Europeu (EEE), el 80 en els EUA i 10 en la resta del món (ROW). 46 dels 212 pacients amb LMP han mort.Biogen Idec ha dado a conocer las últimas cifras de casos de LMP                         [Leucoencefalopatía multifocal progresiva,i) y muertes después de infusiones de Tysabri para la esclerosis múltipleAl 1 de març de 2012, hi ha habido 212 casos de LMP, de los cuales 122 han sido en el Espacio Económico Europeo (EEE), el 80 en los EE.UU. y 10 en el resto del mundo (ROW). 46 de los 212 pacientes con LMP han muerto.

En 54, ,Natalizumab els pacients tractats amb esclerosi múltiple que van desenvolupar PML i en el qual les mostres de sèrum es disposava de 6-187 mesos abans de l’aparició de la LMP, tots els 54 pacients tenien anticossos anti-JCV detectat.

.3Les mostres es van obtenir de 86 pacients en el moment del diagnòstic i tots LMP 86 va donar positiu per a anticossos anti-JCV.

A més, una mostra, extreta d’un pacient en el moment del diagnòstic PML seguint un cicle d’intercanvi de plasma (PLEX) van donar negatiu per a anticossos anti-JCV. A causa que aquesta mostra va ser recollida immediatament després de Plex, i PLEX s’extreuen els anticossos de la circulació, la informació obtinguda a partir d’aquesta mostra no és confiable.

.Un dels pacients a prova anti-JCV anticossos positius de dos mesos abans del diagnòstic de la LMP. Anteriorment, el pacient havia posat a prova anti-JCV negatius d’anticossos, 15 mesos abans del diagnòstic de leucoencefalopatía multifocal progressiva, la qual cosa indica que havien estat exposats al virus JC en algun moment entre les dues proves.

Font: Biogen Idec (16/03/12)

.INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

 

 

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

 En 54 ,Natalizumab los pacientes tratados con esclerosis múltiple que desarrollaron PML y en el que las muestras de suero se disponía de 6-187 meses antes de la aparición de la LMP, todos los 54 pacientes tenían anticuerpos anti-JCV detectado.

Las muestras se obtuvieron de 86 pacientes en el momento del diagnóstico y todos LMP 86 dio positivo para anticuerpos anti-JCV.

Además, una muestra, extraída de un paciente en el momento del diagnóstico PML siguiendo un ciclo de intercambio de plasma (PLEX) dieron negativo para anticuerpos anti-JCV. Debido a que esta muestra fue recogida inmediatamente después de Plex, y PLEX se extraen los anticuerpos de la circulación, la información obtenida a partir de esta muestra no es confiable.

Uno de los pacientes a prueba anti-JCV anticuerpos positivos de dos meses antes del diagnóstico de la LMP. Anteriormente, el paciente había puesto a prueba anti-JCV negativos de anticuerpos, 15 meses antes del diagnóstico de leucoencefalopatía multifocal progresiva, lo que indica que habían estado expuestos al virus JC en algún momento entre las dos pruebas.

Fuente: Biogen Idec (16/03/12)

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:  

 

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content