Per tercer any consecutiu, la Fundació de Suport al Pacient amb Esclerosi Múltiple organitza la Caminada 5K “Muévete por la Esclerosis Múltiple”,una iniciativa que busca promoure el suport als pacients que pateixen d’aquesta patologia, així com fomentar la unió dels familiars, cuidadors i amics, involucrant-los en el desenvolupament d’una activitat esportiva i recreativa en pro d’una vida millor. Por tercer año consecutivo, la Fundación de Apoyo al Paciente con Esclerosis Múltiple organiza la Caminata 5K “Muévete por la Esclerosis Múltiple”, una iniciativa que busca promover el apoyo a los pacientes que padecen de esta patología, así como fomentar la unión de los familiares, cuidadores y amigos, involucrándolos en el desarrollo de una actividad deportiva y recreativa en pro de una vida mejor.
La caminada que s’efectuarà diumenge que ve 5 d’agost, en el circuit de les Mercès, des de l’Av. Rio de Janeiro fins al Pont de Veracruz, a la Ciutat de Caracas, té com a objectiu promoure la sensibilització de la comunitat sobre aquesta malaltia neurològica, i compta amb el suport de Bayer HealthCare com a part del seu compromís per millorar la qualitat de vida dels pacients.La Fundació brinda suport al pacient amb esclerosi múltiple, una malaltia crònica del sistema nerviós central, a través d’un servei d’orientació integral sobre les més avançades tècniques en teràpies físiques, psicològiques i motivacionals que proporcionin als pacients un major benestar en la seva vida quotidiana.Emghy Núñez, Gerent de Bayer HealthCare, afirma que “millorar la qualitat de vida dels pacients amb esclerosi múltiple és indispensable per Bayer HealthCare, per això col·laborem amb aquestes iniciatives tan valuoses i els convidem a viure un diumenge familiar diferent, donant als pacients l’esperança que necessiten per seguir lluitant”.Els interessats podran inscriure’s a la pàgina web www.fundacionantahkarana.org.ve o a través d’establiments anunciants. A partir de les 7 a. m. es realitzarà el lliurament de les franel·les en l’Av.Rio de Janeiro (al capdavant de Farmatodo), i a les 9:00 a. m. s’iniciarà la caminada. Durant l’activitat, es comptarà amb punts d’hidratació i atenció mèdica per dur a terme amb èxit una jornada esportiva que propicia la trobada i la solidaritat cap als pacients amb esclerosi múltiple.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.entornointeligente.com/articulo/1296133/Camina-en-apoyo-a-los-pacientes-con-esclerosis-multiples-02082012

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La caminata que se efectuará el próximo domingo 5 de agosto, en el circuito de Las Mercedes, desde la Av. Río de Janeiro hasta el Puente de Veracruz, en la Ciudad de Caracas, tiene como objetivo promover la sensibilización de la comunidad sobre esta enfermedad neurológica, y cuenta con el apoyo de Bayer HealthCare como parte de su compromiso para mejorar la calidad de vida de los pacientes.La Fundación brinda apoyo al paciente con esclerosis múltiple, una enfermedad crónica del sistema nervioso central, a través de un servicio de orientación integral sobre las más avanzadas técnicas en terapias físicas, psicológicas y motivacionales que proporcionen a los pacientes un mayor bienestar en su vida cotidiana.Emghy Núñez, Gerente de Bayer HealthCare, afirma que “mejorar la calidad de vida de los pacientes con esclerosis múltiple es indispensable para Bayer HealthCare, por eso colaboramos con estas iniciativas tan valiosas y los invitamos a vivir un domingo familiar diferente, dando a los pacientes la esperanza que necesitan para seguir luchando”.Los interesados podrán inscribirse en la página web www.fundacionantahkarana.org.ve o a través de establecimientos anunciantes. A partir de las 7 a.m. se realizará la entrega de las franelas en la Av.Río de Janeiro (al frente de Farmatodo), y a las 9:00 a.m. se iniciará la caminata. Durante la actividad, se contará con puntos de hidratación y atención médica para llevar a cabo con éxito una jornada deportiva que propicia el encuentro y la solidaridad hacia los pacientes con esclerosis múltiple.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.entornointeligente.com/articulo/1296133/Camina-en-apoyo-a-los-pacientes-con-esclerosis-multiples-02082012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content