La unitat de malalties rares de Sanofi Genzyme està utilitzant una droga per a la leucèmia, Campath, per preparar la seva engegada utilitzant una dosi diferent, com a tractament de l’esclerosi múltiple i que es dirà Lemtrada.   La unidad de enfermedades raras de Sanofi Genzyme está utilizando una droga para la leucemia, Campath, para preparar su puesta en marcha utilizando una dosis diferente, como tratamiento de la esclerosis múltiple y que se llamará Lemtrada.

La intenció d’impedir l’ús no aprovat de Campath com una droga per a l’esclerosi múltiple, ja s’utilitza en alguns països europeus i es farà efectiva als Estats Units el 4 de setembre, va dir un portaveu de Genzyme.

Lemtrada , que Sanofi sotmetrà a l’aprovació dels reguladors de salut a Europa i els Estats Units al juny, podria ser llançat en el 2013 si aconsegueix la seva aprovació.

Si s’aprova, s’utilitzarà amb molta menys freqüència i en dosis més baixes que Campath, i és un dels nous productes que la farmacèutica francesa aposta per recuperar després de perdre diversos èxits amb altres farmaceuticas.

“Creiem que aquest atur demostra la confiança de Sanofi en l’aprovació de Lemtrada per a l’esclerosi múltiple”, va dir Bryan Garnier. L’analista Eric Li Berrigaud, estima que el medicament, si és aprovat, podria generar vendes per US de 400 milions de dòlars en el 2018.

La retirada també permetrà Sanofi ajustar el preu de Lemtrada més proper al dels fàrmacs rivals esclerosi múltiple, Li Berrigaud va dir. Rivals com Tysabri , un medicament injectable comercialitzat per Biogen Idec i Elan, mentre que Novartis ha comercialitzat una píndola per l’EM, Gilenya .

Campath, que l’any passat va tenir vendes per US $ 76 milions, seguirà estant disponible a través de programes d’accés a pacients en els 50 països en els quals ha estat disponible des del seu llançament en 2001.

“En la majoria dels països als quals proporcionarà el medicament de forma gratuïta, quan així ho permeti”, va dir el portaveu de Genzyme.

La notícia va ser reportada primer per BioCentury publicació comercial.

 INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La intención de impedir el uso no aprobado de Campath como una droga para la esclerosis múltiple, ya se utiliza en algunos países europeos y se hará efectiva en los Estados Unidos el 4 de septiembre, dijo un portavoz de Genzyme.

Lemtrada , que Sanofi someterá a la aprobación de los reguladores de salud en Europa y los Estados Unidos en junio, podría ser lanzado en el 2013 si consigue su aprobación.

 Si se aprueba, se utilizará con mucha menos frecuencia y en dosis más bajas que Campath, y es uno de los nuevos productos que la farmacéutica francesa apuesta por recuperar después de perder varios éxitos con otras farmaceuticas.

“Creemos que este paro demuestra la confianza de Sanofi en la aprobación de Lemtrada para la esclerosis múltiple”, dijo Bryan Garnier. El analista Eric Le Berrigaud, estima que el medicamento, si es aprobado, podría generar ventas para US de 400 millones de dólares en el 2018.

La retirada también permitirá Sanofi ajustar el precio de Lemtrada más cercano al de los fármacos rivales esclerosis múltiple, Le Berrigaud dijo. Rivales como Tysabri , un medicamento inyectable comercializado por Biogen Idec y Elan, mientras que Novartis ha comercializado una píldora para la EM, Gilenya .

Campath, que el año pasado tuvo ventas por US $ 76 millones, seguirá estando disponible a través de programas de acceso a pacientes en los 50 países en los que ha estado disponible desde su lanzamiento en 2001.

“En la mayoría de los países a los que proporcionará el medicamento de forma gratuita, cuando así lo permita”, dijo el portavoz de Genzyme.

La noticia fue reportada primero por BioCentury publicación comercial.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content