L’associació segoviana d’esclerosi múltiple recapta 2.000 euros per a la contractació d’un fisioterapeuta en una gala plena d’humor.La asociación segoviana de esclerosis múltiple recauda 2.000 euros para la contratación de un fisioterapeuta en una gala repleta de humor.

Buscaven ‘cares alegres’ per l’esclerosi múltiple i ho van aconseguir. L’associació segoviana d’aquesta malaltia, ASGEM, va aconseguir recaptar 2000 euros a través de la celebració d’una gala al Teatre Juan Bravo que va reunir actuacions de malabars, equilibrisme, humor i màgia. Davant la presència de més de 400 assistents, l’associació va recaptar fons per a la contractació d’un fisioterapeuta que posarà en marxa de diferents programes de rehabilitació en el si de l’agrupació.

Un públic infantil lliurat a les diferents actuacions que es van donar cita entre les 18:00 i les 20:00 hores, va ser testimoni del “optimisme” que del qual el president de la ASGEM va fer gala durant la cerimònia. “Som malalts, però abans que res som persones com qualsevol altra”, va explicar José Antonio Callejo. Durant la seva intervenció, Callejo va destacar la necessitat de suport als malalts d’aquesta malaltia que afecta, segons estimacions, a més de 250 persones a la província segoviana.

La cerimònia, que va estar dirigida per la periodista de la Cadena SER, Pilar de Miguel, va comptar amb l’actuació de les arts circenses de Circ Imprevist, el representant, Javier García va dur a terme un nombre en què van participar petits i grans en nombres de acrobàcies i malabars. A més, l’humor improvisat del duo de Sacabocaos Show, va aconseguir arrencar durant tota la cita les rialles d’uns espectadors entregats a la causa. A més, la màgia del mag segovià Héctor San Segundo va posar el punt final a les actuacions amb un sorprenent nombre en què les rialles i el factor sorpresa van ser els indiscutibles protagonistes.

Durant la celebració es va dur a terme el lliurament de premis del concurs de pintura i relats que ASGEM convocar mesos enrere en diferents centres de la capital segoviana. David Martínez de 2 º EP del col · legi Cooperativa Alcàsser de Segòvia, Candela Peña d’1 º EP de l’Martín Chico, i Pau Vallejo de 2 º EP del col · legi Sant Josep, van rebre el seu premi en la categoria de pintura. D’altra banda, Cristina de Vicente i Natalia de la Mata de 3 º i 4 d ‘EP del col · legi Marquès de Lozoya, i Eduardo Tardón i Maria Herranz de 3 º B del Col · legi Sant Josep, van recollir els seus premis en la categoria de relats. El diputat delegat de l’àrea de Cultura i Turisme de la Diputació Provincial, José Carlos Monsalve i el redactor del diari digital Segoviaudaz.es i de l’Agència Ical, Paco López de Lerma, van ser els encarregats de llegir els contes guanyadors.

Segons declaracions de Callejo a l’agència Ical, l’associació ja planteja noves actuacions per continuar amb la recaptació de fons que permeti la contractació fixa del fisioterapeuta que probablement a partir del mes de febrer començarà la seva activitat de manera intermitent.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://segoviaudaz.es/esta-pasando/28660/asociacion-segoviana-de-esclerosis-multiple–segovia–gala-caras-alegres–jose-antonio-callejo–asgem–teatro-juan-bravo–circo-imprevisto–sacabocaos-show–pilar-de-miguel–agencia-ical–jose-carlos-monsalve–segoviaudaz–paco-lopez-de-lerma–

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Buscaban ‘caras alegres’ por la esclerosis múltiple y lo consiguieron. La asociación segoviana de esta enfermedad, ASGEM, consiguió recaudar 2000 euros a través de la celebración de una gala en el Teatro Juan Bravo que reunió actuaciones de malabares, equilibrismo, humor y magia. Ante la presencia de más de 400 asistentes, la asociación recaudó fondos para la contratación de un fisioterapeuta que pondrá en marcha de diferentes programas de rehabilitación en el seno de la agrupación.

Un público infantil entregado a las diferentes actuaciones que se dieron cita entre las 18:00 y las 20:00 horas, fue testigo del “optimismo” que del que el presidente de la ASGEM hizo gala durante la ceremonia. “Somos enfermos, pero ante todo somos personas como cualquier otra”, explicó José Antonio Callejo. Durante su intervención, Callejo destacó la necesidad de apoyo a los enfermos de esta dolencia que afecta, según estimaciones, a más de 250 personas en la provincia segoviana.

La ceremonia, que estuvo dirigida por la periodista de la Cadena SER, Pilar de Miguel, contó con la actuación de las artes circenses de Circo Imprevisto, cuyo representante, Javier García llevó a cabo un número en el que participaron pequeños y mayores en números de acrobacias y malabares. Además, el humor improvisado del dúo de Sacabocaos Show, consiguió arrancar durante toda la cita las risas de unos espectadores entregados a la causa. Además, la magia del mago segoviano Héctor San Segundo puso el broche de oro a las actuaciones con un sorprendente número en el que las risas y el factor sorpresa fueron los indiscutibles protagonistas.

Durante la celebración se llevó a cabo la entrega de premios del concurso de pintura y relatos que ASGEM convocó meses atrás en diferentes centros de la capital segoviana. David Martínez de 2º EP del colegio Cooperativa Alcázar de Segovia, Candela Peña de 1º EP del Martín Chico, y Pablo Vallejo de 2º EP del colegio San José, recibieron su premio en la categoría de pintura. Por otro lado, Cristina de Vicente y Natalia de la Mata de 3º y 4º de EP del colegio Marqués de Lozoya; y Eduardo Tardón y María Herranz de 3ºB del Colegio San José, recogieron sus premios en la categoría de relatos. El diputado delegado del área de Cultura y Turismo de la Diputación Provincial, José Carlos Monsalve y el redactor del diario digital Segoviaudaz.es y de la Agencia Ical, Paco López de Lerma, fueron los encargados de leer los cuentos ganadores.

Según declaraciones de Callejo a la agencia Ical, la asociación ya plantea nuevas actuaciones para continuar con la recaudación de fondos que permita la contratación fija del fisioterapeuta que probablemente a partir del mes de febrero comenzará su actividad de manera intermitente.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://segoviaudaz.es/esta-pasando/28660/asociacion-segoviana-de-esclerosis-multiple–segovia–gala-caras-alegres–jose-antonio-callejo–asgem–teatro-juan-bravo–circo-imprevisto–sacabocaos-show–pilar-de-miguel–agencia-ical–jose-carlos-monsalve–segoviaudaz–paco-lopez-de-lerma–

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content