El Circuit de Catalunya acollirà el proper 22 de maig la desena edició de la cursa solidària contra l’esclerosi múltiple. L’esdeveniment aglutinarà diferents proves d’atletisme, sobre patins, 20 quilòmetres de bicicleta i, com a principal novetat, una distància de mil metres per a pares i fills.El Circuit de Catalunya acogerá el próximo 22 de mayo la décima edición de la carrera solidaria contra la esclerosis múltiple. El evento aglutinará distintas pruebas de atletismo, sobre patines, 20 kilómetros de bicicleta y, como principal novedad, una distancia de mil metros para padres e hijos.

La cursa, patrocinada pel Banco Santander, col·laborarà, al costat de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Fundació Esclerosi Múltiple, en la lluita contra aquesta malaltia. Els ambaixadors esportius de la companyia també donaran suport a la carrera.
L’esdeveniment arrencarà a les 9.30 hores i finalitzarà a les 14.30. L’organització augura una gran assistència que ajudi a remarcar el caràcter festiu, i sobretot solidari, d’aquesta iniciativa. A més, el circuit de Montmeló comptarà amb una àrea lúdica amb activitats infantils, zona amb ioga i brunzeix i una masterclass d’spinning, entre d’altres al·licients.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica del sistema nerviós central, una de les més comuns en persones d’entre 20 i 30 anys. Per ara, no es coneix la causa ni tampoc la seva cura. A Espanya hi ha 47.000 afectats i a tot el món, dos milions i mig.

La carrera, patrocinada por el Banco Santander, colaborará, junto a la Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa y la Fundació Esclerosi Múltiple, en la lucha contra esta enfermedad. Los embajadores deportivos de la compañía también apoyarán la carrera.
El evento arrancará a las 9.30 horas y finalizará a las 14.30. La organización augura una gran asistencia que ayude a remarcar el carácter festivo, y sobre todo solidario, de esta iniciativa. Además, el circuito de Montmeló contará con un área lúdica con actividades infantiles, zona con yoga y zumba y una masterclass de spinning, entre otros alicientes.

La esclerosis múltiple es una enfermedad crónica del Sistema Nervioso Central, una de la más comunes en personas de entre 20 y 30 años. Por ahora, no se conoce su causa ni tampoco su cura. En España existen 47.000 afectados y en todo el mundo, dos millones y medio.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.marca.com/atletismo/2016/05/06/572ccad0268e3ec1368b468d.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.marca.com/atletismo/2016/05/06/572ccad0268e3ec1368b468d.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content