Dimecres que ve 30 de maig se celebra el dia mundial de l’Esclerosi Múltiple, una malaltia desconeguda i, sobretot per als pacients, impredictible. Tinc 38 anys i l’any passat em van diagnosticar la malaltia encara que fa 21 anys que la tinc. M’agradaria fer una crida per a la conscienciació d’aquesta malaltia, tan dura sobretot perquè afecta a persones joves i majoritàriament a dones en un moment clau de la seva vida.El próximo miércoles 30 de mayo se celebra el día mundial de la Esclerosis Múltiple, una enfermedad desconocida y, sobre todo para los pacientes, impredecible. Tengo 38 años y el año pasado me diagnosticaron la enfermedad aunque hace 21 años que la tengo. Me gustaría hacer un llamamiento para la concienciación de esta enfermedad, tan dura sobre todo porque afecta a personas jóvenes y mayoritariamente a mujeres en un momento clave de su vida.

Afortunadament, es realitzen molts estudis i investigacions sobre l’esclerosi múltiple encara que segueix sent una malaltia crònica i, de moment, sense cura. Jo fa tres mesos que vaig començar un tractament per intentar frenar l’avanç de la malaltia i encara que de vegades em costa, intent ser optimista i positiva. Ànim a tots els afectats per aquesta malaltia i als seus familiars i amics.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20120507/54290246603/esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Afortunadamente, se realizan muchos estudios e investigaciones sobre la esclerosis múltiple aunque sigue siendo una enfermedad crónica y, de momento, sin cura. Yo hace tres meses que empecé un tratamiento para intentar frenar el avance de la enfermedad y aunque a veces me cuesta, intento ser optimista y positiva. Ánimo a todos los afectados por esta enfermedad y a sus familiares y amigos.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20120507/54290246603/esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content