Catalunya ha anunciat aquest dilluns la seva participació en el Registre Europeu d’Esclerosi Múltiple (EUReMS), una iniciativa que busca recopilar dades comparables sobre aquesta malaltia en diferents països d’Europa.Cataluña ha anunciado este lunes su participación en el Registro Europeo de Esclerosis Múltiple (EUReMS), una iniciativa que busca recopilar datos comparables sobre esta enfermedad en diferentes países de Europa.

El Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEM-Cat), de l’Institut Català de la Salut (ICS) i situat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, serà l’encàrrec de recopilar aquestes dades.

El projecte EUReMS està finançat amb un milió d’euros per part de la Comissió Europea, i aspira a recopilar durant els propers tres anys dades de deu països europeus sobre l’esclerosi múltiple, per contrastar així a mitjà i llarg termini l’eficàcia i seguretat dels fàrmacs i entendre millor aspectes d’aquesta malaltia neurodegenerativa.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3477457/10/11/CatalunaCataluna-se-suma-al-registro-europeo-unificado-sobre-esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

El Centro de Esclerosis Múltiple de Cataluña (CEM-Cat), del Instituto Catalán de la Salud (ICS) y ubicado en el Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, será el encargo de recopilar dichos datos.

El proyecto EUReMS está financiado con un millón de euros por parte de la Comisión Europea, y aspira a recopilar durante los próximos tres años datos de diez países europeos sobre la esclerosis múltiple, para contrastar así a medio y largo plazo la eficacia y seguridad de los fármacos y entender mejor aspectos de esta enfermedad neurodegenerativa.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3477457/10/11/CatalunaCataluna-se-suma-al-registro-europeo-unificado-sobre-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content