Una concentració eqüestre benèfica anima les festes de la parròquia gozoniega, que es prolongaran fins al dillunsUna concentración ecuestre benéfica anima las fiestas de la parroquia gozoniega, que se prolongarán hasta el lunes

Una concentració eqüestre amb fins benèfics -a favor de les persones afectades per esclerosi múltiple- va animar ahir al matí les festes de la parròquia gozoniega de Manzaneda. El preu de la inscripció en aquesta activitat era de vint euros, dels quals tres tenien objectiu solidari. La “folixa” es va perllongar a Manzaneda durant tot el dia. A les nou del vespre hi va haver costellada i, després, revetlla amb l’orquestra “Europea Big Bang”.

Avui continuaran els actes festius. Al migdia se celebrarà una missa solemne cantada pel cor de Manzaneda i, a continuació, processó. Després de l’acte religiós hi haurà una actuació folklòrica a càrrec del grup “Ocle” de Bañugues i sessió vermut amb pinxos casolans. A la tarda es retrà homenatge al “paisà i la paisana” de més edat (14.30 hores), hi haurà carrera i cintes a cavall (17.30 hores), jornades del pop gallec (20.00 hores) i revetlla. La festa conclourà el dilluns amb l’orquestra “Elit”.

Una concentración ecuestre con fines benéficos -a favor de las personas afectadas por esclerosis múltiple- animó ayer por la mañana las fiestas de la parroquia gozoniega de Manzaneda. El precio de la inscripción en esta actividad era de veinte euros, de los cuales tres tenían objetivo solidario. La “folixa” se prolongó en Manzaneda durante todo el día. A las nueve de la noche hubo costillada y, después, verbena con la orquesta “Europea Big Bang”.

Hoy continuarán los actos festivos. A mediodía se celebrará una misa solemne cantada por el coro de Manzaneda y, a continuación, procesión. Tras el acto religioso habrá una actuación folclórica a cargo del grupo “Ocle” de Bañugues y sesión vermú con pinchos caseros. Por la tarde se rendirá homenaje al “paisano y la paisana” de mayor edad (14.30 horas), habrá carrera y cintas a caballo (17.30 horas), jornadas del pulpo gallego (20.00 horas) y verbena. La fiesta concluirá el lunes con la orquesta “Élite”.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.lne.es/aviles/2016/07/03/caballos-galope-festivo-manzaneda/1951260.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.lne.es/aviles/2016/07/03/caballos-galope-festivo-manzaneda/1951260.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content