Científics d’Aberdeen han descobert que la llum artificial pot tenir un “efecte sorprenent” per ajudar als malalts d’esclerosi múltiple.   Científicos de Aberdeen han descubierto que la luz artificial puede tener un “efecto sorprendente” para ayudar a los enfermos de esclerosis múltiple.

Investigadors de la Universitat d’Aberdeen van estudiar a pacients en el nord d’Escòcia – que tenen la taxa més alta de l’EM en el Regne Unit – que estaven sent tractats durant l’hivern amb UV artificial (ultraviolada)-B teràpia de llum per a les malalties de la pell causades pel sistema immunològic actuant de manera inadequada.

La investigació – publicada en el Diari d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica -. mostra com a llum UV-B realça la vitamina D, així com cèl·lules del nostre cos que són responsables de regular i equilibrar el sistema immunològic La vitamina D es produeix en el nostre cos per la radiació UV B-la llum del sol.

Alguns estudis han suggerit una relació entre la deficiència de vitamina D i malalties autoinmunes com l’esclerosi múltiple. Aquest possible vincle també podria explicar la major prevalença de malalties autoinmunes, entre els quals viuen lluny de l’equador, on hi ha nivells més baixos de sol a l’hivern.

– Les malalties autoinmunes com l’esclerosi múltiple i la diabetis tipus 1 – són malalties on el sistema immune ataca equivocadament els teixits del propi cos o substàncies inofensives que penetren en el cos.

El doctor Anthony Ormerod, lector de clínica en dermatologia a la universitat, va dir: “El nostre estudi mostra que la llum UV-B, que imita el sol, pot tenir un efecte sorprenent sobre el sistema immunològic dels pacients.

“Trobem que la llum UV-B va augmentar la producció de vitamina D, i de cèl·lules T reguladores, que exerceixen un paper important mantenir el nostre sistema immunològic baix control.

“Les nostres troballes tenen importants implicacions per a les intervencions futures, incloent les recomanacions per a l’estil de vida saludable i un possible paper de la fototerapia i / o suplements de vitamina D en la prevenció o tractament de malalties autoinmunes i inflamatorias.

“Mentre que l’exposició excessiva a la llum del sol és nociu i augmenta el risc de càncer de pell, aquests resultats suggereixen que els subjectes del nostre estudi podria tenir alguns beneficis de petites quantitats equivalents a l’exposició d’estiu en l’hivern, però es requereix més treball per determinar el paper de la llum solar i el paper de la de suplementar la dieta amb vitamina D. ”

La Dra. Helen Macdonald, professor de nutrició i investigació traslacional múscul-esquelètic a la universitat i president de la Societat Nacional de Nutrició Osteoporosis i el fòrum Estilo de vida, va dir: “Hi ha riscos associats amb nivells elevats d’ambdues teràpies, per la qual cosa és important que aconseguir l’equilibri.

“També vull subratllar que no estem advocant per l’ús del llit solar ja que aquest no és el mateix tipus de radiació produïda pels llits solars que ja tenen riscos per a la salut bé documentats.

“La dosi mitjana de la llum ultraviolada que els voluntaris van rebre, és l’equivalent a l’exposició a la llum del sol a Aberdeen durant la primavera i estiu i és necessari seguir treballant per determinar si les dosis baixes són eficaces.”

El professor Mark Vickers, president de medicina aplicada a la universitat, va agregar: “El nostre és el primer estudi que demostra en els pacients una causa i efecte entre la llum UV, vitamina D i la funció immune sistémica en les persones.”

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

Investigadores de la Universidad de Aberdeen estudiaron a pacientes en el norte de Escocia – que tienen la tasa más alta de la EM en el Reino Unido – que estaban siendo tratados durante el invierno con UV artificial (ultravioleta)-B terapia de luz para las enfermedades de la piel causadas por el sistema inmunológico actuando de manera inapropiada.

La investigación – publicada en el Diario de Alergia e Inmunología Clínica -. muestra como luz UV-B realza la vitamina D, así como células de nuestro cuerpo que son responsables de regular y equilibrar el sistema inmunológico La vitamina D se produce en nuestro cuerpo por la radiación UV B-la luz del sol.

Algunos estudios han sugerido una relación entre la deficiencia de vitamina D y enfermedades autoinmunes como la esclerosis múltiple. Este posible vínculo también podría explicar la mayor prevalencia de enfermedades autoinmunes, entre los que viven lejos del ecuador, donde hay niveles más bajos de sol en invierno.

– Las enfermedades autoinmunes como la esclerosis múltiple y la diabetes tipo 1 – son enfermedades donde el sistema inmune ataca equivocadamente los tejidos del propio cuerpo o sustancias inofensivas que penetran en el cuerpo.

El doctor Anthony Ormerod, lector de clínica en dermatología en la universidad, dijo: “Nuestro estudio muestra que la luz UV-B, que imita el sol, puede tener un efecto sorprendente sobre el sistema inmunológico de los pacientes.

“Encontramos que la luz UV-B aumentó la producción de vitamina D, y de células T reguladoras, que desempeñan un papel importante mantener nuestro sistema inmunológico bajo control.

“Nuestros hallazgos tienen importantes implicaciones para las intervenciones futuras, incluyendo las recomendaciones para el estilo de vida saludable y un posible papel de la fototerapia y / o suplementos de vitamina D en la prevención o tratamiento de enfermedades autoinmunes e inflamatorias.

“Mientras que la exposición excesiva a la luz del sol es dañino y aumenta el riesgo de cáncer de piel, estos resultados sugieren que los sujetos de nuestro estudio podría tener algunos beneficios de pequeñas cantidades equivalentes a la exposición de verano en el invierno, pero se requiere más trabajo para determinar el papel de la luz solar y el papel de la de suplementar la dieta con vitamina D. “

La Dra. Helen Macdonald, profesor de nutrición e investigación traslacional músculo-esquelético en la universidad y presidente de la Sociedad Nacional de Nutrición Osteoporosis y el foro Estilo de vida, dijo: “Hay riesgos asociados con niveles elevados de ambas terapias, por lo que es importante que conseguir el equilibrio.

“También quiero subrayar que no estamos abogando por el uso de la cama solar ya que este no es el mismo tipo de radiación producida por las camas solares que ya tienen riesgos para la salud bien documentados.

“La dosis media de la luz ultravioleta que los voluntarios recibieron, es  el equivalente a la exposición a la luz del sol en Aberdeen durante la primavera y verano y es necesario seguir trabajando para determinar si las dosis bajas son eficaces.”

El profesor Mark Vickers, presidente de medicina aplicada en la universidad, agregó: “El nuestro es el primer estudio que demuestra en los pacientes una causa y efecto entre la luz UV, vitamina D y la función inmune sistémica en las personas.”

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content