La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica ha ampliat el programa “Vacances IMSERSO COCEMFE” de 2012 amb 18 nous torns que es desenvoluparan des de març fins a maig de 2013, cofinançats per l’IMSERSO i la Fundació ONCE.La Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica ha ampliado el programa “Vacaciones IMSERSO COCEMFE” de 2012 con 18 nuevos turnos que se desarrollarán desde marzo hasta mayo de 2013, cofinanciados por el IMSERSO y la Fundación ONCE.

Un total de 753 persones amb discapacitat i els seus acompanyants participaran en algun dels torns inclosos en l’ampliació del programa, dels quals quatre són destinacions especials de Setmana Santa, cinc de platja, tres d’illes, quatre de turisme d’interior i dues de termalisme. Així mateix, entre les novetats es troben tres noves destinacions: Poio (Pontevedra) i Oviedo i Avilés (Astúries).

Totes les destinacions són de primera categoria, tenen una programació personalitzada segons les capacitats de cada usuari i amb el personal de suport necessari per realitzar les activitats i excursions programades, així com transport i allotjament adaptat.

Per al president de COCEMFE , Mario García, “la manca d’accessibilitat continua sent una realitat en nombrosos municipis turístics del país i, per això, és de gran importància per als participants en el programa comptar amb la garantia de COCEMFE que les seves vacances no es veuran truncades per problemes d’accessibilitat, ja que totes les destinacions han estat supervisats in situ per facilitar el normal desenvolupament de cada torn “.

Durant l’any 2012 prop de 1.700 persones van viatjar amb COCEMFE, gràcies al seu Programa de Turismo y Termalismo “Vacaciones IMSERSO COCEMFE” , cofinançat per l’IMSERSO i la Fundació ONCE. Des de la seva posada en marxa fa 26 anys, més de 28.000 persones han viatjat amb l’entitat, tenint sempre prioritat les persones amb menys poder adquisitiu i major grau de discapacitat, actualment al voltant del 68%.

 D’altra banda, COCEMFE ha organitzat dos torns de vacances que permetran a 79 persones amb discapacitat gaudir dels carnavals de Cadis i Tenerife del 7 al 16 de febrer de 2013. Aquests torns “Especial Carnestoltes”, estan finançats exclusivament per la Fundació ONCE i permeten participar a qualsevol persona amb discapacitat, independentment de si viatja amb el programa “Vacances IMSERSO COCEMFE” del 2012 (juny 2012 – maig 2013).

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.cocemfe.es/noticias/vernoticia.php?id=9345

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Un total de 753 personas con discapacidad y sus acompañantes participarán en alguno de los turnos incluidos en la ampliación del programa, de los cuales cuatro son destinos especiales de Semana Santa, cinco de playa, tres de islas, cuatro de turismo de interior y dos de termalismo. Asimismo, entre las novedades se encuentran tres nuevos destinos: Poio (Pontevedra) y Oviedo y Avilés (Asturias).

Todos los destinos son de primera categoría, cuentan con una programación personalizada según las capacidades de cada usuario y con el personal de apoyo necesario para realizar las actividades y excursiones programadas, así como transporte y alojamiento adaptado.

Para el presidente de COCEMFE, Mario García, “la falta de accesibilidad continúa siendo una realidad en numerosos municipios turísticos del país y, por ello, es de gran importancia para los participantes en el programa contar con la garantía de COCEMFE de que sus vacaciones no se van a ver truncadas por problemas de accesibilidad, ya que todos los destinos han sido supervisados in situ para facilitar el normal desarrollo de cada turno”.

Durante el año 2012 cerca de 1.700 personas viajaron con COCEMFE, gracias a su Programa de Turismo y Termalismo “Vacaciones IMSERSO COCEMFE”, cofinanciado por el IMSERSO y la Fundación ONCE. Desde su puesta en marcha hace 26 años, más de 28.000 personas han viajado con la entidad, teniendo siempre prioridad las personas con menor poder adquisitivo y mayor grado de discapacidad, actualmente en torno al 68%.

 Por otro lado, COCEMFE ha organizado dos turnos de vacaciones que permitirán a 79 personas con discapacidad disfrutar de los carnavales de Cádiz y Tenerife del 7 al 16 de febrero de 2013. Estos turnos “Especial Carnaval”, están financiados exclusivamente por la Fundación ONCE y permiten participar a cualquier persona con discapacidad, independientemente de si viaja con el programa “Vacaciones IMSERSO COCEMFE” de 2012 (Junio 2012- Mayo 2013).

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.cocemfe.es/noticias/vernoticia.php?id=9345

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content