Fes-te soci/a

Col·labora amb el nostre projecte per a millorar la qualitat de vida de les persones amb Esclerosis Múltiple i accedeix a recursos específics per a persones sòcies.

Aporta el teu granet de sorra

Pots ajudar-nos a través d’una donació puntual, totes les aportacions sumen per millorar els nostres serveis i recursos. 

Banco Santander

ES66 2100 0802 4602 00639268

Uneix-te al Teaming

Teaming és una eina online per recaptar fons a través de micro donacions d’1€ al mes. Si ens unim, podem aconseguir fer realitat el nostre projecte!

Participa com a voluntari/a

Col·laborar com a persona voluntària t’ajudarà a reforçar els teus coneixements alhora que podràs ajudar en primera persona als usuaris i usuàries de la nostra entitat.

Col·labora amb la teva empresa

El principi fonamental dels Objectius de Desenvolupament Sostenible és no deixar ningú enrere, convertim-nos en agents del canvi, i transformem la nostra societat.  Col·labora com empresa i forma part del canvi!

Crea la teva iniciativa solidària

Captura de pantalla 2023-11-15 a las 18.40.40

Esdeveniments Esportius

Qualsevol esdeveniment esportiu és perfecte per convertirse en solidari! Una cursa, un torneig, un open d'escacs...

Esdeveniments Culturals

Concerts, exposicions artístiques, espectacles...Aporta el teu granet de sorra al nostre projecte convertint-lo en un acte benèfic.

Productes Solidaris

Si ets una persona creativa, aquesta és la teva! Crea qualsevol producte i fes-nos arribar les donacions que n'obtinguis.

Segeuix-nos i inspira’t!

Col·laboradors:

Ves al contingut