Fes-te soci/a

Col·labora amb el nostre projecte per a millorar la qualitat de vida de les persones amb Esclerosis Múltiple i accedeix a recursos específics per a persones sòcies.

Posa el teu granet de sorra

Pots ajudar-nos a través d’una donació puntual, totes les aportacions sumen per millorar els nostres serveis i recursos. 

Banco Santander

ES66 2100 0802 4602 00639268

Uneix-te al Teaming

Teaming és una eina online per recaptar fons a través de micro donacions d’1€ al mes. Si ens unim, podem aconseguir fer realitat el nostre projecte!

Participa com a voluntari/a

Col·laborar com a persona voluntària t’ajudarà a reforçar els teus coneixements alhora que podràs ajudar en primera persona als usuaris i usuàries de la nostra entitat.

Col·labora amb la teva empresa

El principi fonamental dels Objectius de Desenvolupament Sostenible és no deixar ningú enrere, convertim-nos en agents del canvi, i transformem la nostra societat.  Col·labora com empresa i forma part del canvi!

Crea la teva iniciativa solidària

Captura de pantalla 2023-11-15 a las 18.40.40

Esdeveniments Esportius

Qualsevol esdeveniment esportiu és perfecte per convertirse en solidari! Una cursa, un torneig, un open d'escacs...

IMG-20231026-WA0001 (1)

Esdeveniments Culturals

Concerts, exposicions artístiques, espectacles...Aporta el teu granet de sorra al nostre projecte convertint-lo en un acte benèfic.

tanaphong-toochinda-WddCult7llk-unsplash

Productes Solidaris

Si ets una persona creativa, aquesta és la teva! Crea qualsevl producte i fes-nos arribar les donacions que n'obtinguis.

Segeuix-nos i inspira’t!