Benabarre acull, aquest dissabte, en el marc de la seva II Fira Solidària Santa Bàrbara, l’I Torneig de Futbol Solidari. Durant tota la tarda, es disputarà aquest torneig que pretén recaptar fons per lluitar contra l’esclerosi múltiple.Benabarre acoge, este sábado, en el marco de su II Feria Solidaria Santa Bárbara, el I Torneo de Fútbol Solidario. Durante toda la tarde, se disputará este torneo que pretende recaudar fondos para luchar contra la esclerosis múltiple.El torneig arrencarà a les 16.00 hores i en ell podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, en qualsevol de les quatre categories: baby, infantil, adult i femení. Per a això, ja poden inscriure’s en el correu electrònic pijbenabarre@gmail.com o durant el matí del dissabte en les instal·lacions esportives. El preu de la inscripció és d’un euro.

Però a més, dins del pavelló, també hi haurà un servei de bar, que regentarà l’agrupació la Bentukada, i es podrà gaudir del rocòdrom de les instal·lacions. La recaptació de la barra, de l’entrada al pavelló i de la inscripció serà destinada, íntegrament, a la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Est és el segon any que se celebra la Fira Solidària de Santa Bàrbara. Des del consistori benabarrense es buscava ampliar la seva celebració a un dia més, a través d’una activitat. Finalment, el futbol va aparèixer com a millor opció, alguna cosa que ja s’ha demostrat perquè són moltes les persones que ja han mostrat el seu interès per participar.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.radiohuesca.com/noticia/454779/Como-luchar-contra-la-esclerosis-multiple-a-golpe-de-balon-en-Benabarre

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

 El torneo arrancará a las 16.00 horas y en él podrán participar todas aquellas personas que lo deseen, en cualquiera de las cuatro categorías: baby, infantil, adulto y femenino. Para ello, ya pueden inscribirse en el correo electrónico pijbenabarre@gmail.com o durante la mañana del sábado en las instalaciones deportivas. El precio de la inscripción es de un euro.

Pero además, dentro del pabellón, también habrá un servicio de bar, que regentará la agrupación la Bentukada, y se podrá disfrutar del rocódromo de las instalaciones. La recaudación de la barra, de la entrada al pabellón y de la inscripción será destinada, íntegramente, a la lucha contra la esclerosis múltiple.

Este es el segundo año que se celebra la Feria Solidaria de Santa Bárbara. Desde el consistorio benabarrense se buscaba ampliar su celebración a un día más, a través de una actividad. Finalmente, el fútbol apareció como mejor opción, algo que ya se ha demostrado porque son muchas las personas que ya han mostrado su interés por participar.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.radiohuesca.com/noticia/454779/Como-luchar-contra-la-esclerosis-multiple-a-golpe-de-balon-en-Benabarre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut