Esclerosi Múltiple Espanya  a Facebook publica aquest esdeveniment a: ” Concert Benèfic per l’Esclerosi Múltiple. PorFinViernes. Dóna la cara per l’EM “Esclerosis Múltiple España en Facebook publica este evento en: “Concierto Benéfico para la Esclerosis Múltiple. Porfinviernes. Da la cara por la EM”

No ens cansem de repetir que la lluita contra l’Esclerosi Múltiple segueix activa, que seguim en primera línia en aquesta batalla i que no perdem l’esperança. Sí. Seguim somiant amb un món sense EM.

Però les paraules no són suficients per aconseguir-ho, i per arribar on volem arribar, hem de donar el salt i passar a l’acció.

Per això, i per mantenir viva aquesta lluita, la Fundació Esclerosi Múltiple de Barcelona i Esclerosi Múltiple Espanya organitzen el seu segon concert benèfic a la sala Luz de Gas de Barcelona, el 12 de febrer de 2013.

L’èxit del primer concert ens va deixar clar que aquí els lluitadors som molts. I aquest any busquem més! Amb PORFINVIERNES en el cartell, ballarem al ritme de les cançons de tota la vida, i tots els assistents participaran en un SORTEIG que no deixarà indiferent a ningú…i moltes sorpreses més!

EL 12 de febrer de 2013 comença el dia content, enfadat, estressat, amb ganes o sense ganes. Comença-ho com vulguis, però acaba-ho lluitant contra l’Esclerosi Múltiple
T’esperem! 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.fibrodiario.com/2013/01/concierto-benefico-para-la-esclerosis.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

No nos cansamos de repetir que la lucha contra la Esclerosis Múltiple sigue activa, que seguimos en primera línea en esta batalla y que no perdemos la esperanza. Sí. Seguimos soñando con un mundo sin EM.

Pero las palabras no son suficientes para conseguirlo, y para llegar donde queremos llegar, tenemos que dar el salto y pasar a la acción.

Por eso, y para mantener viva esta lucha, la Fundació Esclerosi Múltiple de Barcelona y Esclerosis Múltiple España organizan su segundo concierto benéfico en la sala Luz de Gas de Barcelona, el 12 de febrero de 2013.

El éxito del primer concierto nos dejó claro que aquí los luchadores somos muchos. ¡Y este año buscamos más! Con PORFINVIERNES en el cartel, bailaremos al ritmo de las canciones de toda la vida, y todos los asistentes participarán en un SORTEO que no dejará indiferente a nadie…¡y muchas sorpresas más!

EL 12 de febrero de 2013 empieza el día contento, enfadado, estresado, con ganas o sin ganas. Empiézalo como quieras, pero termínalo luchando contra la Esclerosis Múltiple
¡Te esperamos!

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.fibrodiario.com/2013/01/concierto-benefico-para-la-esclerosis.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content