Aquesta trobada musical i solidari tindrà lloc dimecres que ve dia 25 en CASYCNo 25 en CASYC un nou ‘Concert de la Primavera’ en aquesta ocasió a benefici de l’Associació Càntabra d’Esclerosi Múltiple. Este encuentro musical y solidario tendrá lugar el próximo miércoles día 25 en CASYCNo 25 en CASYC un nuevo ‘Concierto de la Primavera’ en esta ocasión a beneficio de la Asociación Cántabra de Esclerosis Múltiple.

Com és habitual, l’Ajuntament de Santander, col·labora cada any amb l’organització d’aquest esdeveniment amb el treball desenvolupat per alguna entitat social tal com va informar la regidora de Dinamització Social i Cooperació, Carmen Ruiz.

La regidora va destacar que aquest any, l’Ajuntament ha decidit donar la recaptació obtinguda en aquest concert a l’Associació Càntabra d’Esclerosi Múltiple amb la finalitat de “aportar un gra de sorra més en agraïment per la intensa labor de conscienciació, difusió i ajuda a prestada a tots els malalts de Esclesoris Múltiple i les seves famílies”.

Al llarg dels últims anys el Conservatori ha col·laborat en diferents iniciatives de Concerts benèfics d’una manera intermitent. D’aquesta manera s’han realitzat uns sis concerts des de l’any 2002 a benefici de Mans Unides, l’Associació cultural “Imagini” i Càrites Diocesana.

El programa musical combinarà grans temes de la música clàssica de compositors com a W.A. Mozart, S. Rachmaninov o Beethoven amb temes de jazz i cançó popular.

Les entrades del concert tenen un preu de 5 euros.

http://www.eldiariomontanes.es/20120421/local/santander/concierto-primavera-favor-esclerosis-201204211309.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Como viene siendo habitual, el Ayuntamiento de Santander, colabora cada año con la organización de este evento con el trabajo desarrollado por alguna entidad social tal y como informó la concejala de Dinamización Social y Cooperación, Carmen Ruiz.

La concejala destacó que este año, el Ayuntamiento ha decidido donar la recaudación obtenida en este concierto a la Asociación Cántabra de Esclerosis Múltiple con el fin de “aportar un grano de arena más en agradecimiento por la intensa labor de concienciación, difusión y ayuda a prestada a todos los enfermos de Esclesoris Múltiple y sus familias”.

A lo largo de los últimos años el Conservatorio ha colaborado en diferentes iniciativas de Conciertos benéficos de una manera intermitente. De esta manera se han realizado unos seis conciertos desde el año 2002 a beneficio de Manos Unidas, la Asociación cultural “Imagine” y Cáritas Diocesana.

El programa musical combinará grandes temas de la música clásica de compositores como W.A. Mozart, S. Rachmaninov o Beethoven con temas de jazz y canción popular.

Las entradas del concierto tienen un precio de 5 euros.

http://www.eldiariomontanes.es/20120421/local/santander/concierto-primavera-favor-esclerosis-201204211309.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content