L’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Almeria, AEMA, entitat membre de la Federació Almeria d’Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAM) serà la beneficiària de tota la recaptació del concert que demà, 1 de març, reunirà a més de 30 grups de música de Almeria en tribut a Joaquín Sabina, a l’Auditori Mestre Padilla a les 21.00 hores.La Asociación de Esclerosis Múltiple de Almería, AEMA, entidad miembro de la Federación Almeriense de Asociaciones de Personas con Discapacidad (FAAM) será la beneficiaria de toda la recaudación del concierto que mañana, 1 de marzo, reunirá a más de 30 grupos de música de Almería en tributo a Joaquín Sabina, en el Auditorio Maestro Padilla a las 21.00 horas.

Malas Compañías, Diego Cruz, Paco Nieto, Los Vinilos, Clasi Jazz o Maria Domínguez es trobaran junts per primera vegada al voltant de l’esclerosi múltiple. En la presentació del concert en roda de premsa, la presidenta de  AEMA, Isabel Martínez ha agraït als músics que hagin triat a aquesta associació com a destinatària de la recaptació, “uns diners que ens ajudarà a que molts joves diagnosticats puguin desplaçar des de qualsevol punt de la província fins a la nostra seu a rebre rehabilitació i teràpia “ha explicat Martínez.

Concretament serà una furgoneta adaptada la que permeti aquests desplaçaments no només dels joves acabats diagnosticats, sinó de tots aquells socis / es que es desplacen fins a la seu de AEMA a rebre teràpies rehabilitadores per millorar la seva mobilitat. El vehicle és un dels majors projectes per a l’associació en aquest any, i per al qual la  Obra Social “la Caixa”ja ha donat suport amb un total de 13.000 euros a través del projecte “Obrint portes”. “El cost total de la furgoneta adaptada és de 30.000 euros, per tant els beneficis del concert aniran destinats a completar la quantia que ens falta per poder assolir aquest objectiu”, ha informat la presidenta de l’associació.

Han estat moltes les entitats i organitzacions que han donat suport a l’associació en l’organització d’aquesta trobada, entre elles FAAM, l’ Ajuntament d’Almeria , el Instituto Andaluz de la Juventud o Candil Radio . Noemí Creu, Coordinadora del IAJ ha recordat que és primordial que les institucions estiguem al costat de qui pensa en els més joves per organitzar esdeveniments i sobretot si són activitats que permetran donar suport als joves que més ho necessiten. A Almeria voltant de mil persones tenen aquesta malaltia neurològica que afecta el sistema nerviós central i per la qual els avenços mèdics estan permetent reduir el temps de diagnòstic.

Les entrades es poden adquirir per un preu de 10 euros a la taquilla de l’auditori, al quiosc de cultura de l’Ajuntament, la seu de AEMA i en els pub La Cueva, La Caverna, Jarapa, La Calle i Bluespotter.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.cocemfe.es/noticias/vernoticia.php?id=9479

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE
 

Malas Compañías, Diego Cruz, Paco Nieto, Los Vinilos, Clasi Jazz o María Domínguez se darán cita juntos por primera vez entorno a la esclerosis múltiple. En la presentación del concierto en rueda de prensa, la Presidenta de AEMA, Isabel Martínez ha agradecido a los músicos que hayan elegido a esta asociación como destinataria de la recaudación, “un dinero que nos ayudará a que muchos jóvenes diagnosticados puedan desplazarse desde cualquier punto de la provincia hasta nuestra sede a recibir rehabilitación y terapia” ha explicado Martínez.

Concretamente será una furgoneta adaptada la que permita estos desplazamientos no sólo de los jóvenes recién diagnosticados, sino de todos aquellos socios/as que se desplazan hasta la sede de AEMA a recibir terapias rehabilitadoras para mejorar su movilidad. El vehículo es uno de los mayores proyectos para la asociación en este año, y para el cual la Obra Social “la Caixa” ya ha apoyado con un total de 13.000 euros a través del proyecto “Abriendo puertas”. “El coste total de la furgoneta adaptada asciende a 30.000 euros, por lo tanto los beneficios del concierto irán destinados a completar la cuantía que nos falta para poder alcanzar este objetivo”, ha informado la Presidenta de la asociación.

Han sido muchas las entidades y organizaciones que han apoyado a la asociación en la organización de este encuentro, entre ellas FAAM, e lAyuntamiento de Almería, el Instituto Andaluz de la Juventud o Candil Radio. Noemí Cruz, Coordinadora del IAJ ha recordado que es primordial que las instituciones estemos al lado de quien piensa en los más jóvenes para organizar eventos y sobre todo si son actividades que van a permitir apoyar a los jóvenes que más lo necesitan. En Almería entorno a mil personas tienen esta enfermedad neurológica que afecta al sistema nervioso central y para la que los avances médicos están permitiendo reducir el tiempo de diagnóstico.

Las entradas pueden adquirirse por un precio de 10 euros en la taquilla del auditorio, en el quiosco de cultura del Ayuntamiento, la sede de AEMA y en los pub La Cueva, La Caverna, Jarapa, La Calle y Bluespotter.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.cocemfe.es/noticias/vernoticia.php?id=9479

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut