Durant el Dia Mundial de l’EM centenars de persones van compartir els seus missatges per mostrar al món tot el que es pot fer encara convivint amb l’EM. Ja pots veure’ls tots!

Durante el Día Mundial de la EM centenares de personas compartieron sus mensajes para mostrar al mundo todo lo que se puede hacer aún conviviendo con la EM. ¡Ya puedes verlos todos!

En aquest Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple hem unit les nostres veus perquè tothom sàpiga que quan una persona té Esclerosi Múltiple, aquesta forma part de la seva vida, però la seva vida és molt més que el seu Esclerosi Múltiple .


L’EM no em frena …

” … Per intentar superar-me cada dia, quan em trobo amb coses que em són difícils, busco la manera que es condicionin a les meves possibilitats.” – Purificació
… Per seguir sent pare i marit, per seguir fent el que m’agrada encara que sigui a una altra ‘velocitat’, i el millor, seguir rient-me de les coses d’aquesta vida. ” – Carlos
“… Per riure, tenir il·lusió i superar-me cada dia per poc que sigui. ” – Mireia
“…  Per poder apreciar el que realment importa en la meva vida diària, per poder trobar la bellesa dels detalls quotidians que m’envolten i per treure forces d’on vaig creure que no les hi havia i caminar cap endavant. ” – Àngela

  • Coneix tots els missatges AQUÍ

Viure amb EM no és fàcil, però treballant junts podrem seguir aconseguint un major suport social, trobant noves solucions que facilitin el dia a dia, i fins i tot – tant de bo molt aviat- trobar una solució definitiva per a l’Esclerosi Múltiple.

Gràcies per haver compartit aquest dia tot allò per al que l’EM no et frena en el teu dia a dia.

Junts som més forts que l’EM! #strongerthanMS

En este Día Mundial de la Esclerosis Múltiple hemos unido nuestras voces para que todo el mundo sepa que cuando una persona tiene Esclerosis Múltiple, ésta forma parte de su vida, pero su vida es mucho más que su Esclerosis Múltiple.


La EM no me frena…

… para intentar superarme cada día, cuando me encuentro con cosas que me son difíciles, busco la manera de que se acondicionen a mis posibilidades.” – Purificación
… para seguir siendo padre y marido, para seguir haciendo lo que me gusta aunque sea a otra ‘velocidad’, y lo mejor, seguir riéndome de las cosas de esta vida.” – Carlos
“… para reír, tener ilusión y superarme cada día por poquito que sea.” – Mireia
“… para poder apreciar lo que realmente importa en mi vida diaria, para poder encontrar la belleza de los detalles cotidianos que me rodean y para sacar fuerzas de donde creí que no las había y caminar hacia adelante.” – Ángela

  • Conoce todos los mensajes AQUÍ

Vivir con EM no es fácil, pero trabajando juntos podremos seguir logrando un mayor apoyo social, encontrando nuevas soluciones que faciliten el día a día, e incluso – ojalá muy pronto- encontrar una solución definitiva para la Esclerosis Múltiple.

Gracias por haber compartido en este día todo aquello para lo que la EM no te frena en tu día a día.

¡Juntos somos más fuertes que la EM! #strongerthanMS

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/conoce-todos-los-mensajes-del-dia-mundial-de-la-em/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/conoce-todos-los-mensajes-del-dia-mundial-de-la-em/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut