Com ja sou coneixedors, el proper 18 de desembre és el Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple. Tal i com  hem fet any rere any,  l’entitat organitzarà una conferencia d’interès relacionada amb la malaltia.Como ya sabéis el próximo 18 de diciembre es el Día Nacional de la Esclerosis Múltiple. Tal y cómo hemos hecho año tras año, la entidad organizará una conferencia de interés relacionada con la enfermedad.

És portarà a terme una conferència a càrrec del doctor  Pablo Villoslada, neuròleg de l’Hospital Clínic de Barcelona , sobre “Avanços en els estudis d’ imatge per  al seguiment de l‘esclerosi múltiple”

La conferència és farà a la Sala d’actes de l’Edifici Masclans el dia 19 de Decembre  a les 17:00 hores. (Plaça Bonet i Muixí  S/N)

Us esperem¡¡

Se llevará a cabo una conferencia a cargo del doctor Pablo Villoslada, neurólogo del Hospital Clínico de Barcelona, sobre “Avances en los estudios de imagen para el seguimiento de la esclerosis múltiple”

La conferencia se realizará en la Sala de actos del Edificio Masclans el día  19 de Diciembre  a las 17:00 horas. (Plaza Bonet y Muixí S/N)

Os esperamos¡¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut