Una cursa única, amb doble acció social, orientada a la diversió on només es competeix per la millor disfressa

Crazy Cross aterra el proper dissabte 8 d’octubre a partir de les 17: 00h a Màlaga (Álora) per divertir-te com en la infància amb els teus familiars i amics. En participar col·labores amb la investigació de l’Esclerosi Múltiple i la dels bancs d’aliments.
Quantes vegades hem vist un matalàs inflable (independentment de la nostra edat) i hem pensat “tant de bo pogués tornar a la infància, tant de bo les hagués per a adults!” Ja no hi ha excuses: Crazy Cross és la 1a cursa d’obstacles inflables d’Europa i arriba a Màlaga (Álora) el proper 8 d’octubre.

La sortida es realitza per onades de 50-100 persones i el recorregut urbà consta de 2 km al qual cal donar dues voltes, passant 2 cops per cada obstacle inflable.L’organització promou que es participi amb disfressa perquè la diversió sigui doble.

Part de la recaptació es destina a la investigació de l’Esclerosi Múltiple, la primera causa d’invalidesa entre joves. A més es recullen aliments no peribles per als bancs d’aliments de cada localitat on se celebra Crazy Cross.

A falta de més d’un mes per a l’esdeveniment ja hi ha més de 500 inscrits. Encara pots apuntar-te a www.crazycross.es a partir de 16 € / pax. amb descomptes per a grups i famílies. Si no pots participar però vols col·laborar amb la investigació de l’Esclerosi Múltiple, pots fer ús del seu “dorsal Zero”.

Sobre l’empresa
Crazy Cross, projecte de joves emprenedors espanyols que fusionen la diversió amb l’acció social està orientat a organitzar-se per tota la península abans de finals de 2017 i en capitals europees abans de 2020. Aquest 2016 tenien previst organitzar esdeveniments només a la comunitat d’Extremadura però l’èxit que han tingut en totes les seves edicions els ha permès celebrar un esdeveniment 100% solidari el passat 4 i 5 de juny a Santa Creu de Tenerife. En aquests moments estan estudiant i gestionant les seus de 2017. Si estàs interessat en tenir Crazy Cross a la teva ciutat, posa’t en contacte amb info@crazycross.es

Per conèixer més de Crazy Cross visita la seva pàgina de Facebook , Instagram oTwitter i diverteix-te amb les seves publicacions.

Vídeos Crazy Cross – voldràs repetir Crazy Cross i Acció Social Crazy Cross – Mèrida 2016

 


Vídeos
Crazy Cross – querrás repetir
Crazy Cross y Acción Social
Crazy Cross – Mérida 2016

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.estrelladigital.es/articulo/comunicados/crazy-cross-loca-carrera-obstaculos-hinchables-hara-saltar-infancia/20160829111755295499.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content