Una gorra amb elèctrodes capta l’activitat cerebral de persones amb discapacitat ia través d’una aplicació tradueix els seus pensaments en elements de navegació web. Expliquen que per utilitzar-lo cal estar molt concentrat, però 16 persones amb esclerosi múltiple ja ho han provat amb èxit. Alguns d’ells han pogut fins i tot publicar un tuit o llegir un diari digital.Un gorro con electrodos capta la actividad cerebral de personas con discapacidad y a través de una aplicación traduce sus pensamientos en elementos de navegación web. Explican que para utilizarlo hay que estar muy concentrado, pero 16 personas con esclerosis múltiple ya lo han probado con éxito. Algunos de ellos han podido incluso publicar un tuit o leer un periódico digital.

La Universitat de Valladolid ha desenvolupat un sistema que permet a persones amb discapacitat navegar per internet a través de la seva activitat cerebral.
Es tracta d’una aplicació que tradueix els pensaments de persones discapacitades en elements de navegació web . Per a això s’utilitza una gorra amb elèctrodes que capta l’activitat cerebral de persones discapacitades.

Els qui ho ha provat expliquen que per utilitzar-has d’estar molt concentrat i cal fixar-se molt en la lletra o signe que es vol marcar.

Aquest projecte, que està encara en fase d’investigació, ha estat provat per 16 persones amb esclerosi múltiple que ja han pogut publicar un tuit o llegir un diari digital.

 


La Universidad de Valladolid ha desarrollado un sistema que permite a personas con discapacidad navegar por internet a través de su actividad cerebral.
Se trata de una aplicación que traduce los pensamientos de personas discapacitadas en elementos de navegación web. Para ello se utiliza un gorro con electrodos que capta la actividad cerebral de personas discapacitadas.

Quienes lo ha probado explican que para utilizarlo tienes que estar muy concentrado y hay que fijarse mucho en la letra o signo que se quiere marcar.

Este proyecto, que está todavía en fase de investigación, ha sido probado por 16 personas con esclerosis múltiple que ya han podido publicar un tuit o leer un periódico digital.

 

 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.antena3.com/noticias/tecnologia/crean-aplicacion-que-traduce-pensamientos-discapacitados-elementos-navegacion_20160425571dcb246584a8abb582202f.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.antena3.com/noticias/tecnologia/crean-aplicacion-que-traduce-pensamientos-discapacitados-elementos-navegacion_20160425571dcb246584a8abb582202f.html

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content