La Plataforma del Tercer Sector, que integra a les principals ONG d’aquest país, demana a les Institucions Públiques que en l’actual context d’inestabilitat econòmica, financera i de valors no se de l’esquena als col·lectius més fràgils d’aquesta societat, grups que ja estaven en situació de risc abans que es deslligués la crisi. La Plataforma del Tercer Sector, que integra a las principales ONG de este país, pide a las Instituciones Públicas que en el actual contexto de inestabilidad económica, financiera y de valores no se de la espalda a los colectivos más frágiles de esta sociedad, grupos que ya estaban en situación de riesgo antes de que se desatara la crisis.

La Plataforma del Tercer Sector, que representa a Espanya a més de 30.000 organitzacions no lucratives i a gairebé nou milions de persones, denuncia que la demanda d’atenció creix diàriament mentre el sector està completament asfixiat per les retallades i té seriosos problemes per seguir prestant servei per falta de recursos.

En un comunicat, la Plataforma del Tercer Sector afirma que “la situació del sector és crítica ja que ve suportant des de fa mesos impagaments i demores sense deixar d’atendre les necessitats d’una legió de persones summament vulnerables, la qual cosa li ha obligat a assumir en solitari el cost social de la crisi”.

En opinió de la Plataforma del Tercer Sector, “és imprescindible que el Govern i les Comunitats Autònomes siguin conscients que en les actuals circumstàncies milions de persones en aquest país podrien quedar-se en el més absolut desemparament si les ONG no reben el suport necessari per poder seguir donant servei i desenvolupant programes”

La Plataforma del Tercer Sector té la ferma voluntat de treballar amb les institucions i els Governs per impulsar totes aquelles mesures que donin resposta a les necessitats apressants de les persones i col·lectius més vulnerables en aquests moments. Així mateix, aquesta organització reitera la seva voluntat de mantenir un diàleg permanent i cooperador amb el Ministeri de Sanitat Serveis Socials i Igualtat en la recerca de solucions.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.compromisorse.com/acciones-rse/2012/09/26/la-plataforma-del-tercer-sector-denuncia-que-los-recortes-e-impagos-impiden-a-las-ong-prestar-sus-servicios/

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La Plataforma del Tercer Sector, que representa en España a más de 30.000 organizaciones no lucrativas y a casi nueve millones de personas, denuncia que la demanda de atención crece a diario mientras el sector está completamente asfixiado por los recortes y tiene serios problemas para seguir prestando servicio por falta de recursos.

En un comunicado, la Plataforma del Tercer Sector afirma que “la situación del sector es crítica ya que viene soportando desde hace meses impagos y demoras sin dejar de atender las necesidades de una legión de personas sumamente vulnerables, lo que le ha obligado a asumir en solitario el coste social de la crisis”.

En opinión de la Plataforma del Tercer Sector, “es imprescindible que el Gobierno y las Comunidades Autónomas sean conscientes de que en las actuales circunstancias millones de personas en este país podrían quedarse en el más absoluto desamparo si las ONG no reciben el apoyo necesario para poder seguir dando servicio y desarrollando programas”

La Plataforma del Tercer Sector tiene la firme voluntad de trabajar con las instituciones y los Gobiernos para impulsar todas aquellas medidas que den respuesta a las necesidades acuciantes de las personas y colectivos más vulnerables en estos momentos. Asimismo, esta organización reitera su voluntad de mantener un diálogo permanente y cooperador con el Ministerio de Sanidad Servicios Sociales e Igualdad en la búsqueda de soluciones.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.compromisorse.com/acciones-rse/2012/09/26/la-plataforma-del-tercer-sector-denuncia-que-los-recortes-e-impagos-impiden-a-las-ong-prestar-sus-servicios/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content