Il·lusió per l’art de crear

El taller de ceràmica va ser creat en 1999 com activitat complementària a altres tallers.

Pràcticament totes les persones que van començar el taller mai havien tingut contacte amb el fang. Van iniciar aquesta activitat buscant noves formes d’expressió i van trobar en l’un material dúctil i amb àmplies possibilitats per a fomentar el desenvolupament de la creativitat.

El principal objectiu del taller és augmentar l’autoestima i la autovaloración, alhora que es potencia el lliure desenvolvimiento del procés d’expressió plàstica.

Els dimarts i els divendres en “La Llar” es reuneixen un grup d’amics que es diverteixen creant amb el fang i la il·lusió del qual creix dia a dia veient els resultats.

AL PREU DE CADA OBRA, SE LI HA D’AFEGIR LA DESPESA D’ENVIAMENT CORRESPONENT.

LA VENDA DE LES CERÀMIQUES, AJUDA A MANTENIR EL TALLER DE CERÀMICA.Ilusión por el arte de crear

El taller de cerámica fue creado en 1999 como actividad complementaria a otros talleres.

Prácticamente todas las personas que comenzaron el taller nunca habían tenido contacto con el barro. Iniciaron esta actividad buscando nuevas formas de expresión y encontraron en el un material dúctil y con amplias posibilidades para fomentar el desarrollo de la creatividad.

El principal objetivo del taller es aumentar la autoestima y la autovaloración, a la vez que se potencia el libre desenvolvimiento del proceso de expresión plástica.

Los martes y los viernes en “La Llar” se reúnen un grupo de amigos que se divierten creando con el barro y cuya ilusión crece día a día viendo los resultados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content